Şirinler Kreş ve Gündüz Bakımevi hizmete açıldı

17 Eylül 2013 15:55

Modernevler Mahallesi’nde Pazar günü hariç haftanın 6 günü açık olan Şirinler Kreş ve Gündüz Bakımevi, miniklere adeta bir aile yuvası ortamında çeşitli faaliyetlerle hizmet verecek.

Isparta’da bir eğitim kurumu daha hizmete girdi. Modernevler Mahallesinde 0 – 6 yaş çocuklara hizmet verecek olan Şirinler Kreş ve Gündüz Bakımevi, düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

Şirinler Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılışı; Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem,  ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan, ITSO Başkan Yardımcısı Metin Çelik, ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi. Açılış öncesi dua edildi, ardından açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından Recep Erdem ve davetliler kreşin bölümlerini gezdiler.

Kurum Sorumlu Müdürü Abdullah Çelebi; aile yuvası ortamında çocuklara hizmet verileceğini söyleyerek; “Yeni bir kadromuz ve yeni bir çalışma şevkiyle bu eğitim kurumunu Isparta’mızda en iyi hizmeti vermek için açtık. Kurumumuz şu anda 25 öğrenci kapasiteli. 12 öğrencimiz mevcut. 2 başöğretmen, 2 yardımcı eleman, 1 aşçımız, 1 hizmetlimiz ile en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Ayrıca Kurumumuzda eğer öğrenci velisi isterse servis hizmeti de veriyoruz.

Pazar günü hariç haftanın 6 günü hizmet verecek olan ve İngilizce, drama, satranç, jimnastik gibi faaliyetlerin yapılacağı Şirinler Kreş ve Gündüz Bakımevi, Modernevler Mahallesi 3103 sokakta hizmet verecek.  

Bu haber 3280 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...