Kesim Kardeşlerden Vali Oğuz’a Ziyaret

10 Eylül 2012 18:20

İlimize geldiği günden beri çocuk yuvalarına ve okullara yapmış olduğu ziyaretlerle çocuklara karşı olan sevgisini ve hassasiyetini gösteren Vali Memduh Oğuz’a karşı çocukların yoğun ilgisi artarak devam ediyor.

İslamköy Kasabasında ikamet eden 11 yaşındaki İrem Kesim, 5 yaşındaki kardeşi İzem Kesim ile birlikte Vali Memduh Oğuz’u makamında ziyaret ettiler.

Anneleri Hacer Özay Kesim ile birlikte Vali Oğuz’u ziyaret eden Kesim kardeşler, Vali Dedelerini çok sevdiklerini söylemek ve elini öpmek için ziyaret ettiklerini belirttiler.

Kesim kardeşler; “Vali Dedemiz hastalanmasın diye bahçemizden topladıklarımızı getirdik”

Vali Oğuz’a bahçelerinde yetiştirdikleri sebze ve meyvelerden getiren Kesim kardeşler; “Biz Vali Dedemizi çok seviyoruz, kendisi hastalanmasın diye bahçemizden topladıklarımızı getirdik” dediler.

Anne Hacer Özay Kesim ise; “Biz Sayın Valimizi ailece çok seviyoruz, hele çocuklarım daha çok seviyor. Onu televizyonda gördüklerinde Vali Dedemiz çıkıyor diye hemen televizyonun yanına koşuyorlar.

Çocuklarım Sayın Valimizi daha yakından görmek istiyorlardı, onu bayramda ziyaret etmek istedik ama bayramda burada olmaz diye gelmemiştik, meğerse Sayın Valimiz bayramda da buradaymış. Nasip bugüneymiş, gelirken de bahçemizde kendi yetiştirdiğimiz sebzelerden toplayarak onu ziyarete geldik” dedi.

VALİ OĞUZ; “BENDE ÇOCUKLARI ÇOK SEVİYORUM”

Çocuklara oyuncak bebek ve çukulata veren Vali Oğuz ise; “Çocuklarımıza ve annelerine bu güzel ziyaretleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok sevindim, özellikle çocuklarımızın ziyaretleri bizleri daha çok sevindirmekte.

Çocukları bende çok seviyorum. Bugün küçük çocuklarımız okula başladı, haftaya da ağabeyleri ve ablaları başlayacaklar. Bu vesileyle bütün çocuklarımıza başarılar diliyorum, zihin açıklığı temenni ediyorum” dedi.

                

Bu haber 820 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...