TOKİ yolları asfaltlandı

10 Eylül 2012 18:18

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce şehir genelinde sürdürülen altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları devam ediyor. Özel İdare eski binasından, çayboyuna uzanan 119 Caddede tüm altyapı çalışmaları tamamlanırken cadde stabilize aşamasına getirildi. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce altyapısı tamamlanan caddede stabilize çalışmaları başlatılacak. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları nedeniyle boşa çıkan Fen İşleri Müdürlüğü ise Akkent Mahallesi TOKİ konutlarının yollarını asfaltladı.

Akkent Mahallesi TOKİ Konutlarına giriş bölgesinde yer alan ve stabilize konumunda bulunan yollar ile yine TOKİ’de bulunan iki ayrı noktada dayanıklı asfalt çalışması gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü buradaki çalışmasını da tamamladı. Yapılan çalışmalar kapsamında bir kilometreden uzun bir mesafeye sahip caddeler asfalta kavuşturuldu. TOKİ yollarını asfaltlayan Fen İşleri Müdürlüğü buradaki çalışmaların ardından 119 Cadde’de stabilize serme çalışmalarına ve ardından da dayanıklı asfalt çalışmalarına geçecek.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, belediye olarak her anı değerlendirdiklerini, hiçbir aracın boş bırakılmadığını ve hafta içi, sonu demeden mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaların yürütüldüğünü söyledi. Başkan Günaydın, “Ekiplerimiz bir an olsun boş durmuyor. Şehrimize hizmet için yoğun bir çaba gösteriyoruz. Tüm ana yollarımızın asfaltlanması hedefimiz devam ediyor. Bu kapsamda 80 km’lik bir yol ağımızı dayanıklı asfalta kavuşturacağız. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz 119 Cadde’deki altyapı çalışmalarını tamamladı. Burada boşa çıkan Fen İşleri Müdürlüğümüz TOKİ konutlarının bulunduğu Akkent Mahallesi’ndeki yollarımızın asfaltlarını bitirerek, 119 Cadde’nin stabilize serme ve dayanıklı asfalt çalışmalarına geçiyor. Yapılan çalışmalar Ispartalı hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Bu haber 900 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...