Keçiborlu Taekwondo ekibi başarıya doymuyor

10 Eylül 2012 18:15

08-09 Eylül 2012 tarihinde Burdur ilinde 17 ncisi düzenlenen Selami Akdemir Taekwondo Şampiyonası Burdur Kapalı spor salonunda yapıldı.

Yapılan müsabakalara Isparta, Burdur, Antalya, Kütahya, Muğla ve Uşak illerinden 140 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.

Keçiborlu Belediye Taekwondo Spor Kulübünü ve Keçiborlu’muzu temsil eden sporcularımız var gücü ile mücadele ettiler.

Gözler yine Keçiborlu Belediye Taekwondo Spor Kulübünün ve Keçiborlu’nun gururu Tuğçe Akdoğan’da idi. Zorlu ve çekişmeli, geçen müsabakalarda Tuğçe Akdoğan ilk turu Bay geçip, ikinci üçüncü ve dördüncü müsabakasında rakiplerini nakavt ile mağlup edip, son müsabakasında Antalya’lı güçlü rakibini 9-7 yenerek yine altın madalyanın sahibi oldu.

Müsabakalarda sporcularımız toplamda 3 Altın ve 5 Bronz madalya kazandılar.  Müsabakalarda madalya alan ve dereceye giren sporcularımız:36 Kg.minik bayanlar Tuğçe Akdoğan 1.nci altın madalya,57 Kg.minik bayanlar Nazifenur Bağcıoğlu 1.nci Altın Madalya,57 Kg.minik erkekler Hacı Osman Gülhan 1.nci Altın Madalya,   24 Kg.minik erkekler Osman Furkan Akhan 3.üncü Bronz Madalya,27 Kg.minik erkekler Bilal Dal 3.üncü Bronz Madalya,45 Kg.minik erkekler Samet Can Bakar 3.üncü Bronz Madalya,50 Kg.minik erkekler Musa Can Durmaz 3.üncü Bronz Madalya ve45 Kg.minik bayanlar Seher Haliç 3.üncü Bronz Madalya almayı hak kazandılar.

Keçiborlu Belediye Taekwondo Spor Kulüp Antrenörü Bülent Çetin;”Bizlere maddi ve manevi her türlü yardımlarını esirgemeyen ve Taekwondo’yu çok büyük bir şekilde destekleyen ve Taekwondo’yu yalnız bırakmayan sayın Belediye Başkanımız Turgut Soykan’a Taekwondo ailesi olarak minnettarız ve sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ayrıca biz taekwondo’cuları müsabalarda yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen öğrenci velilerimize şükranlarımızı iletiyoruz” dedi.

Belediye Başkanımız Turgut Soykan; “Sporcularımızla gurur duyuyorum. Keçiborlu Belediye Spor Taekwondo antrenörüne ve sporcu ailelerine özellikle teşekkür ediyorum. Her zamanki gibi Taekwondocularımız bizleri onurlandırdılar. Bu başarılar bir gün milli takım düzeyine çıkacaktır. Sporcularımızla ne kadar guru duysak azdır. Keçiborlu Belediye Spor Taekwondo antrenörünün ve sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bu haber 2688 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...