“Sevgili Osman şaka yapmış”

7 Eylül 2013 13:32

Bölge Hastanesi yapımının uzamasından Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı sorumlu tutan İl genel Meclis Başkanı Osman Zabun’a konunun muhatabından cevap gecikmedi. Başkan Günaydın, “Bence sevgili Osman şaka yaptı. Osman Zabun’un gözlerinden öpüyorum ve selam söylüyorum” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Osman Zabun, Bölge Hastanesi yapımının uzamasından Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı suçladı. Zabun “Bu süreç 2 yıl sürdü. Isparta Belediyesi ipe un serdi, çamura yattı. İmar değişikliklileriyle ilgili çok ciddi güçlükler çıkardı” dedi.

“SEVGİLİ OSMAN’I SEVERİM AMA SÖYLEMLERE GEREK YOK”

Zabun’un bu açıklamasına sinirlenmeden cevap veren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Sevgili Osman Zabun; Kardeşim ben seni severim. Ama bu şekilde suçlamalara, ‘yan yattı çamura battı’ gibi söylemlere gerek yok. Biz hiçbir projeye engel olmadık tersine bu işe faydalı olan tek bir kurum Isparta Belediyesidir. Önünü açtık 1 milim engelimiz dahi olmadı, olmayacaktır da” dedi.

İNŞALLAH DEDİKLERİNİN HATALI OLDUĞUNU ANLAR

Öte yandan Osman Zabun’un konuştuklarının yüzde 100 hatalı olduğunu ifade eden Günaydın, “Bizim gibi engelleri aşan bir kurum öyle bir yere engel olmaz. Onun sevgili Osman Zabun’a selam söylüyorum, sevgimi de sunuyorum. Ben dediklerini şaka olarak kabul ediyorum. Bence şaka yaptı. Biz hizmetimizin peşindeyiz başka bir şey düşünmüyoruz. Biz daha önce bu konuda bir öneride bulunduk.  O dönemin milletvekilleri buraya kadar geldi. Bizim projemizi çok beğendiklerini Allah’ını Peygamberini seversen bu proje çok süper bir proje. Biz bir yola çıktık dediler. Ben de size bir arsa vereyim dedim ve bana yalvarmaya başladılar bunu destekle diye. Daha sonra buradan gittiler. Onun için bırak engel olmayı daha güzel öneriler de verdik biz. O yüzden Osman Zabun şaka yaptı galiba. Sevgili Osman Zabun gözlerinden öpüyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 628 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...