1963 Model Chevrolet Düğüncülerin gözdesi

7 Eylül 2013 13:31

Isparta’nın tanınmış simalarından Muharrem Ali Değirmenakar’a ait 1963 model otomobil, şu sıralar düğüncülerin gözdesi. Evlenecek çiftlerin ilk tercihi arsına giren bu otomobil her gün bir düğünde boy göstermeye başladı. Değirmenakar, aracına gösterilen ilgiden dolayı oldukça mutlu olduğunu belirterek “Sanırım ben ve aracım meşhur olduk” yorumunu yaptı.

Muharrem Ali Değirmenakar’a ait 1963 model Chevrolet İmpala marka klasik otomobil, düğüncülerin gözdesi haline geldi. Hemen hemen her gün bir düğün organizasyonu için arabasını süslettirdiğini belirten Değirmenakar, aracının insanların ilgilisi çektiğini belirtti. Bu modelde ve görünümde Isparta’da başka bir aracın bulunmadığını dile getiren Değirmenakar, “Evlenecek çiftler düğünlerinde sıradanın dışında şeyler istiyor. Ben de bir yakınımın düğünü sebebiyle aracımı çıkardım ve süsletmiştim. Daha sonra bana evlenecek çiftler bir şekilde ulaşmaya başladı. Aracımı düğün arabası yapmak istediklerini söylediler. Ben de seve seve kabul ettim ve ediyorum” dedi.

BAHÇELİ’DE BİNDİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Isparta’ya gelen MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin de klasik otomobil tutkunu olmasından dolayı aracına bindiğini çok hoşuna gittiğini ifade eden Değirmenakar, “Aracım gerçekten ilgi çekiyor. Günümüz araçları tabi daha teknolojik ama görünüm konusunda benim aracım gibi değil. Aracım oldukça uzun ve geniş. Hatları da ilk günkü gibi sağlam duruyor. Kornası bile aynı orijinallikte. Bu da insanların ilgisini ve dikkatini çekiyor” diye konuştu.

Bu haber 795 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...