Saadet Partisi izlenecek yolu belirledi

6 Eylül 2013 15:45

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Isparta’da Belediye Başkan adayını ilk açıklayan parti olmalarına rağmen adaylarının henüz halkça tanınan bir kişi olmadığını belirterek; “Bu konuda büyük bir tanıtım atağı başlatıyoruz. Genel Merkezden 15 kişilik ekip gelecek ve 6 – 8 Eylül tarihleri arasında tüm şehri gezip adayımızı halkımıza tanıtacağız” dedi.

Saadet Partisi tanıtım atağına kalkıyor. İl Başkanı Cevat Gençay, dün parti binasında yaptığı basın toplantısında bu hafta sonu üç gün boyunca tanıtıma büyük önem vereceklerini ve bu doğrultuda çalışacaklarını bildirdi.

GENÇAY: “ADAYIMIZ YETERİ KADAR TANINMIYOR”

Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut’un da katıldığı dünkü toplantıda konuşan İl Başkanı Cevat Gençay; “Bilindiği gibi Isparta’da Belediye Başkan adayını ilk olarak biz yani Saadet Partisi açıkladı. Ancak, buna rağmen Belediye Başkan adayımızın halkımız tarafından gerektiği gibi tanındığını düşünmüyoruz. Dolayısıyla, adayımızın tanıtıma ihtiyacı var. İşte bu noktadan hareket ederek bundan böyle önce adayımızı tanıtma ve ardından projelerimizi halkımıza anlatma adına büyük bir ziyaret dizisi çalışmasına başlıyoruz.

“3 GÜN YOĞUN BİR ZİYARET PROGRAMI YAPACAĞIZ”

Bu doğrultuda; Genel Merkezimizden Genel Başkanımız sayın Lütfi Yalman’ın başkanlığında 15 kişilik bir ekip gelecek. Bu ekibe teşkilatımızdan da arkadaşlar dahil olacaklar ve 3 gün boyunca halkımızı tüm il ve ilçelerimizi ziyaret edip adayımızı tanıtacağız. Genel Merkezden gelen ekibimizin çalışması 6 Eylül Cuma günü başlayacak ve 8 Eylül Pazar günü partimizde yapacağımız değerlendirme toplantısı ile sona erecektir.

“HALKIMIZ YENİ BİR YÜZ İSTİYOR”

Bundan sonra ise biz il teşkilatı olarak tanıtım ve ziyaret programlarımıza 8 ekip şeklinde devam edeceğiz. Bu ziyaretler gerek Belediye Başkanımızın tanıtımında gerekse projelerimizin tanıtımında bir dönüm noktası olacaktır. Artık halkımız yeni bir yüz, yeni bir yönetim şekli ve yeni bir imaj istiyor. Mevcut başkanlarımız zaten defalarca göreve geldiler. Onları herkes biliyor. Halkımız yenilik istiyor” dedi. 

Bu haber 610 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...