Ülkü Evleri Projesi Hayata Geçiyor

4 Eylül 2013 16:36

Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz İl merkezinde Ülkü Evleri Projesini hayata geçireceklerini bildirdi. Bu projeyle barınma sorunu yaşayan öğrencilerin sıkıntıları giderilecek.

Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, Türkiye’de açılan üniversitelerin kontenjanlarının plansız artırılmasından dolayı öğrencilerin barınma sıkıntılarının ciddi boyutlara ulaştığını söyledi. Aynı şekilde Isparta’da da yüksek kiralar ve yurt sıkıntısından dolayı öğrencilerin barınma ihtiyaçlarının artmakta olduğunu belirten Çapraz, “Bu sıkıntıdan dolayı aileler ve öğrenciler hem maddi hem de manevi olarak yıpranmaktadırlar. Aile ve öğrencilerin bu sorununu aşmak ve iyi bir yaşam koşulu sağlamak amacıyla Ülkü Evleri Projesini hayata geçiriyoruz” dedi.

MANEVİ TEHLİKELERE DİKKAT

Öte yandan Isparta’ya sadece eğitim hakkını kullanmak için gelen öğrencilerin hiç bilmedikleri bir şehirde özellikle de günümüzde türlü türlü manevi tehlikelerle karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Çapraz, “Her türlü manevi ve ahlaki tehlikelerden Türk gençliğini uzak tutmak istiyoruz. Projenin finansman kısmı ise yardımsever vatandaşlarımızdan ve ülküdaşlarımızdan karşılanmaktadır. Bizler Türk Milliyetçisi Ülkücüler olarak, milletimizin bütün sorunlarına çare olmayı görev bilerek bunları sadece ve sadece Allah rızası için yapan ülkü erleriyiz” diye konuştu.

Bu haber 839 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...