MHP’de adaylık istifaları

4 Eylül 2013 16:34

MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala Sarıidris Belediye Başkanlığı aday adaylığı için görevinden istifa ederken, Galip Saraç ise Kuleönü Belediye Başkanlığı aday adaylığı için istifa etti.

MHP’de 2014 yerel seçimlerinde Belediye Başkan aday adayı olmak isteyen yöneticiler görevlerinden bir bir istifa etmeye başladı. Daha önce Belediye Başkan aday adaylığı için Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala istifa etmişti. Ardından Galip Saraç da görevinden istifa ederek Kuleönü Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN İSTİFA EDENLER BİR HAYLİ FAZLA

Öte yandan Belediye Meclis üyeliği için istifa edenlerin sayısı da bir hayli fazla. Buna göre edinilen bilgilere göre Hüseyin Kara, Hüseyin Şengül, Mustafa Ertabak, Arif Aslan, Ahmet Esendemir, Nurettin Akgül, Osman Gülay, Sezai Çakır ve Mehmet Yılmaz (yedek üye) Belediye Meclis Üyeliği için görevlerinden istifa ettiler. İl Genel Meclis Üyeliği için istifa ise sadece Ali Avcı’dan geldi.

İstifa eden MHP İl Yönetiminden boşalan yönetim kurulu üyeliğine ise parti tüzüğü gereği yedek üyelerden Duran Karataşlı, Gökhan Semerci, Ahmet Mankara, Kemal Küçüktütüncü, Ruzin Azerhan Başkal ve Hilmi Gür’ün getirildiği öğrenildi.

YALÇIN: “ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN”

MHP il Başkanı İsa Yalçın, “Arkadaşlarımız yeni görevlere talip oldular. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde yerel seçimlere giriyoruz. Allah yolumuzu açık etsin” dedi.

 

 

Bu haber 681 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...