“Hizmetlerimizi engelleyemeyecekler”

31 Ağustos 2013 12:22

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bütün engellemelere rağmen hizmetlerin aksamadan devam edeceğini ifade etti.

Türkiye’nin en büyük Etnografya müzesi olacak olan Prof. Dr. Turan Yazgan Etnografya Müzesi’nde hummalı bir çalışma var. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin açılışını gerçekleştireceği müzede belediye personelinin ilgili müdürlükleri çevre düzenlemesi için önceki gün gece gündüz çalıştı. Belediye Başkanı Günaydın’da bu çalışmaları yakından takip edenler arasında bulundu. İki belediye Başkan Yardımcısının kontrolünde gerçekleştirilen çevre düzenlenmesinde çiçekler ekildi. Çimler döşendi. Ve müzenin etrafındaki yollar altyapıları ile birlikte kalıcı asfalt kaplamaları yapıldı. Ayrıca kaldırımlarında kilit taşları döşendi. Böylece müze açılışa hazır hale getirildi.

Günaydın, fatihin askerleri olarak nitelendirdiği belediye personeli de müzeyi açılışa hazır hale getirmek için günü seferberlik ilan ederek hummalı bir çalışma performansı içerisinde olduğu dikkat çekti.

Çalışmalar sırasında kısa bir açıklamada bulunan Günaydın, “müzemizin çevresi tamamen harabe bir halde idi. Personelimiz iki gün içerisinde 5 bin mt kare kilit taşı döşedi. Yine 5 bin mt kare kalıcı asfalt kaplaması yapıldı. Ayrıca çay boyu içerisinde de düzenlemeler yapılarak üzerine pergolelerle döşendi. Bildiğiniz gibi üç yılda bitirilemeyecek bir yolun asfalt kaplamasını personelimiz üç günde tamamlamıştı. Bundan dolayı personelimi fatihin askerleri olarak nitelendirmiştim. Aynı heyecan ve performansla çalışan personelim burada da aynı övgüye layık olduğuna inanıyorum. Eskiden bir söz vardı. Almanlar gibi Japonlar gibi çalışın derdik. Ancak personelimiz bu sözü çürüttüler. Buradan tüm dünyaya sesleniyorum. Artık insanlar Isparta Belediye Personeli gibi çalışsınlar. Personelimin hepsine teşekkür ediyorum. Ayrıca buradan birde burayı engellemek isteyenlere seslenmek istiyorum. Bu çalışmayı gelsin yerinde görsünler” dedi.

 

Bu haber 546 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...