MHP Genel Başkanı Bahçeli bugün Isparta’da

30 Ağustos 2013 15:50

MHP lideri Devlet Bahçeli, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın daveti üzerine bugün Isparta’ya gelerek bir dizi açılış gerçekleştirecek. Ayrıca Bahçeli’nin bugün Isparta adayını açıklaması bekleniyordu ancak parti içinden edinilen bilgilere göre Belediye Başkan adayı ilerleyen zamanlarda açıklanacak.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Isparta’ya kazandırdığı yatırımların açılışını gerçekleştirecek olan Genel Başkan Bahçeli’nin gündemi oldukça yoğun.

Hazırlanan programa göre Bahçeli ilk olarak Davraz Mahallesi Pazar Yeri ve Fuar Alanı’nı gezecek. Ardından Oto Galericiler Sitesi’ne geçecek olan Bahçeli buradan Asfalt Fabrikasına uğrayacak. Yalıtım ve İzolasyon Fabrikası ile Yapı Kimyasalları Fabrikasına da gidecek olana Bahçeli son olarak Prof. Dr. Turan Yazgan Etnografya Müzesi’ne gelecek.

AKŞAM AKALIN VE SAYIN KONSERİ VAR

Öte yandan Bahçeli’nin müzede ya da akşam Atatürk Stadyumunda düzenlenecek olan Demet Akalın ve Emel Sayın konseri öncesi kamuoyu açıklaması yapması bekleniyor. En çok merak edilen konu ise Bahçeli Isparta adayını açıklayacak mı? sorusu.

AÇIKLAMAYABİLİR

Diğer taraftan parti içinden edinilen bilgilere göre Bahçeli Isparta Belediye Başkan Adayını bugün açıklamayacak. Bahçeli bugünden aday açıklamanın erken olduğunu düşünüyor. Hatta Başkan Günaydın’ın yanı sıra MHP’den aday adaylığını açıklayanların sayısı git gide artmaya başladı. Son olarak parti yöneticisi İzzettin Dikmen görevinden istifa ederek aday adaylığını açıklamıştı. Dikmen’in Bahçeli’nin gidişinin hemen arkasından bir televizyon programına katılacağı da Bahçeli’nin Isparta adayını açıklamayacağı kanaatini güçlendiren sebepler arasında gösteriliyor. 

Bu haber 837 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...