Eğirdir plaj girişine renk geldi

30 Ağustos 2013 15:44

Eğirdir Belediyesi Altınkum Plajı girişinde yeni yapılan büfe ihale ile kiralandıktan sonra açılışı gerçekleştirildi. Açılışa İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Egemen ve Sıla Uysal kardeşler adıyla açılan büfenin etrafındaki çevre düzenlemesi ve engelli rampası da açılışa katılanlar tarafından takdirle karşılandı.

Açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Altınkum Plajı’nın dünden daha iyi durumda olduğunu belirterek, “Plajımız dünden daha güzel. Yarın bugünden de güzel olacaktır” dedi.  Halkın destekleriyle Belediye’nin güçlenmeye devam ettiğini söyleyen Başkan Özmeral, yapılan kiralama ihalesine katılan ve işletmesini açan müstecire de hayırlı işler temennisinde bulundu.

Başkan Özmeral’in konuşmasının ardından bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Eğirdir’in her konuda daha güzel olması için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Isparta’nın hatta Türkiye’nin göz bebeği olan Eğirdir’in hak ettiği yere kavuşması için gün geçtikçe geliştiğini ve güzel gelişmelerin devamının geleceğini söyledi. Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e yapılan büfenin çok güzel olmasından dolayı teşekkür eden Kaymakam Dr. Yılmaz, büfeyi kiralayıp hizmete sunan esnafa da hayırlı olmasını diledi.

Açılışa katılanlar ilk defa Eğirdir’de numune olarak bir büfenin yapıldığını belirttiler ve diğer büfelerin de aynı görünüme kavuşması konusunda hemfikir oldular.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve ikramlarda bulunulduktan sonra hatıra fotoğrafı çektirildi. 

 

 

Bu haber 587 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...