Emekli Eğitimcilerden Başkan Özmeral’e ziyaret

26 Ağustos 2013 15:43

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in çalışmalarını yakından takibettiklerini belirten, emekli eğitimci arkadaşları, “Eğirdir’de bulunduğumuz Kale Mahallesi’nde  40 yıldır yapılamayanları yaptın. Arkadaşların olarak çalışmalarını takdir ediyor, destekliyor, Allah sana güç ve kuvvet versin diyoruz” diyerek Liman yakınındaki evden hatıra fotoğrafı çekildiler.

Emekli tarih öğretmeni ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın sevilen güçlü hatibi İbrahim Sarıdaş ile emekli öğretmen Hikmet Sarıdaş ve emekli matematik öğretmeni Hakkı Betselci yıllardır yakın arkadaşı olan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral için “Eğirdir’de verilen güzel hizmetleri görüyor ve takdir ediyoruz. Hizmetlerde particilik yok bizim gibi düşünenler çok fazla. Sadece katı particilik düşüncesinden olanlar ile Belediye’den menfaatleri kesilenler, umutları bitenler hâlâ çığırtkanlık yapıyorlar. Halk kimin ne yaptığını ve ne yapacağını iyi biliyor. Seni seviyoruz ve destekliyoruz. Eğirdir’de millî ve manevi değerlere sahip çıkıyorsun. Arkadaşımız olarak seninle gurur duyuyoruz” dediler.

Son bir hafta içerisinde Belediye öncülüğünde Su Şenlikleri kapsamında yapılan Mustafa Ceceli konseri ile 11. Triatlon Müsabakaları, gölden balık tutma yarışması, yüzme yarışları, yağlı direk bayrak kapma yarışması, Mehter gösterisi, arıca Yeşilada Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı’nın Pişi Günü faaliyetlerinin Selçuklu Şehri Eğirdir’de turizmin patladığının işaretlerini verdiğini belirten Emekli öğretmen İbrahim Sarıdaş ve beraberindekiler, “Gerçekten Eğirdir, hem güzelleşiyor hem de gelişiyor. Eğirdir’imiz için bunlar büyük bir zenginlik. Kıt imkânlarla Belediyemizin güzel hizmetlerini görmek bizleri ziyadesiyle sevindiriyor” dedi.

Başkan Özmeral, emekli eğitimci arkadaşlarıyla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, “Eğitimci arkadaşlarım tarafından çalışmalarımızın takdir edilmesi ve desteklenmesi beni çok duygulandırmıştır. Biz bu vazifeye gönüllü ve bilerek geldik. Kolaya değil, zora talip olduk. Başta Cenâb-ı Allah yardım ediyor, saygıdeğer halkımız destekliyor ve çalışmalarımız artarak gidiyor. Hangi iş olursa olsun öncelik samimiyetten geçiyor. Hesap peşinde koşmadan işimize bakıyoruz, vazifemizi yapıyoruz. Biz particilik gözetmeden bütün saygıdeğer halkımızın hizmetindeyiz. Yeter ki halkımız memnun olsun” dedi. 

Bu haber 680 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...