“2009’da büyük bir hata yaptık”

15 Ağustos 2013 16:08

Isparta’nın suskun siyasilerinden AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, 2009 yerel seçimlerine ilişkin önemli bir itirafta bulundu. Uzaktaş, “2009’da büyük bir hata yaptık. Ama ibret aldık” dedi.

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, yaklaşan 2014 yerel seçimleri öncesi önemli bir itirafta bulundu. 2004-2009 yılları arasında yerel yönetimlerde iktidar olduklarını bildiren Uzaktaş, “Kişileri suçlamak istemiyorum ama ortada bir yanlış vardı ki, 2009 yılında Ispartalı bizi tercih etmedi. Biz hatalarımızı gördük. Teşkilat olarak nerede yanlış yaptığımızı gördük. Her şeyden ibret almak lazım” dedi.

ISPARTALININ GÜZEL TARİFLERİNE UYGUN BİRİ OLACAK

Öte yandan 2014 yerel seçimlerine hazır olduklarını vurgulayan Uzaktaş, “Artık önümüzdeki süreçte ne yapmamız gerekirse yapacağız. Biz şunu istiyoruz; önümüzdeki süreçte inşallah Ispartalı hemşerilerimiz 2009'da bizden aldıkları bu görevi yeniden bize veririler. İktidar partisi olarak Ispartalıya layık olacak şekilde çalışacağız. Aday zaman içerisinde şekillenir. Hemşerilerimizin istedikleri güzel tarifler var. Bizim siyasi kültürümüz istişare kültürüdür. Milletvekillerimizle, Genel Merkezimizle, yönetimimizle oturup istişare edeceğiz” diye konuştu.

Bu haber 607 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...