Başkan Özmeral’den Eğirdir Askerlik Şubesi Başkanlığı’na Ziyaret

15 Ağustos 2013 15:55

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Murat Öztürk’ü ziyaret ederek yeni vazifesinde başarılar diledi.

Eğirdir Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Murat Öztürk, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirtti. Yüzbaşı Murat Öztürk, çevre düzenlemesi ve diğer konularda Belediye’nin desteklerinden dolayı Başkan Özmeral’e teşekkür etti.

Başkan Özmeral, ziyaret sırasında Askerlik Şube Başkanlığı’nda çalışan personelle de görüşme fırsatı buldu. Askerlik Şubesi personeli, Başkan Özmera’e Belediye’nin yaptığı hizmetlerinin yanı sıra Askerlik Şubesi tarafında yapılan kaldırımlardan dolayı da teşekkürlerini bildirdiler.

Başkan Özmeral, yapılan hizmetlerin takdir görmesinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Yapılan iş ve işlemlerimiz halkımız adına yapılıyor. Halkımız, yaptığımız hizmetleri görüp beğendiğinde bizler daha çok güçleniyoruz ve daha azimli çalışmak için gayret sarfediyoruz. Askerlik Şubemizin düzenli oluşu, vatandaşlarımızı bekletmeden hizmetlerini vermesi takdire şayandır. İhtiyaç olduğunda Belediyemiz, her zaman hizmete hazırdır. Biz Askerlik Şubemizi ve çalışanlarını seviyoruz.” dedi.

Eğirdir Askerlik Şubesi Başkanlığı, Eğirdir başta olmak üzere Aksu ve Sütçüler ilçelerinin merkez, belde ve köylerine hizmet veriyor. Ayrıca yol güzergâhı olması sebebiyle diğer ilçelerden de vatandaşların müracaatları olduğu takdirde Eğirdir Askerlik Şube Başkanlığı’nda işlemleri yapılabiliyor.

 

Bu haber 4291 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...