Isparta’nın kaderi Başbakan Erdoğan’ın masasında

14 Ağustos 2013 15:56

AK Parti Genel Merkezi tarafından Isparta’da 3 kez anket yapıldı. O anketler şimdi Başbakan Erdoğan’ın masasında. Erdoğan’ın yakın zamanda Isparta’nın adayını açıklaması bekleniyor.

Yerel seçim hazırlıklarını sürdüren AK Parti, adaylarını belirlemek üzere anket çalışması yaptı. Vatandaşlara “Kimi başkan görmek istersiniz?” sorusunu yönelten iktidar partisinin, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin Isparta ziyaretinin ardından adayını açıklaması bekleniyor. AK Parti’nin bu anket çalışmasıyla Isparta’da gündemdeki isimlerin geçerliliğini ölçtüğü öğrenildi. Alınan cevapların ise aday belirlemede önemli bir kriter olarak kabul edileceği bildirildi. Yapılan anket çalışmalarından çıkan sonuçların Başbakan Erdoğan’a sunulması bekleniyor. Mevcut belediye başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın performansı ve vatandaşa yöneltilen sorular ışığında alınan netice ve Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın çalışmaları sonrası elde edilen veriler Başbakan Erdoğan’a sunulacak.

FARKLI ANALİZ SİSTEMİ

MYK ve MKYK toplantılarının ardından Erdoğan’ın inceleyeceği raporlar sonrası ise hemen adayların belirlenmesi ve kamuoyuna açıklanması kısmına geçilecek. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar tek yönlü değil en az hata için farklı analizler şeklinde yapılıyor. Bu anlamda ciddi analizler yapan AK Parti’nin yakın zamanda Isparta adayını açıklayacağı öğrenildi.

 

Bu haber 615 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...