Asfalt çalışmaları devam ediyor

14 Ağustos 2013 15:54

Isparta Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesi ISBAŞ Fabrikası arkasında yaptırılan Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre, Sergi ve Kapalı Pazaryeri ile Katlı Otopark Projesi çevresindeki yollar asfaltlanıyor. Asfaltlama çalışmasıyla birlikte bir taşla iki kuş vurduklarını belirten Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Batıkent Mahallesi’nin de sorunlarının bu çalışmalarla giderilmiş olduğunu söyledi.

Batıkent Mahallesi 5766 sokakta sürdürülen altyapı ve stabilize çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, çalışmalara devam ettiklerini kaydetti. Sokaktaki altyapı çalışmalarının tamamlanarak stabilize serme çalışmalarının devam ettiğini, Gökkubbe’yi çevreleyen diğer yollarda da altyapı çalışmalarının sürdüğünü aktaran Günaydın, asfalt öncesi altyapı ve stabilize çalışmalarının önemine değindi. Stabilizenin sıkıştırılmasının önemine de işaret eden Başkan Günaydın, bu çalışmanın asfaltın ömrünü de uzattığına değindi.

Kurdukları asfalt plenti ile de kaliteli asfalt üretimi yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Çalışmaları bizzat kendimde yerinde takip ediyorum. Bu yolumuzu da geleceğe teslim ediyoruz. Isparta’mıza hayırlı olsun” dedi.

 

Bu haber 695 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...