Kulepark, Bahçeli tarafından açılacak

6 Ağustos 2013 16:25

Hızırbey Mahallesi’nde yapımında son aşamaya gelen ve 30 Ağustos’ta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından açılışı yapılacak olan Kulepark’taki son durumu inceleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Bu parkımızda şehrimizin oksijen depolarından birisi haline gelecek. Böyle 3-5 adet daha park yapma düşüncemiz var” dedi.

2 dönümlük alanı yaptıklarıyla çalışmalarla 36 dönüme çıkardıklarını anlatan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Kulepark’ın gelecekte kent ormanı haline geleceğini belirtti. Parkın tamamen belediyenin kendi imkânlarıyla yapıldığını kaydeden Günaydın, parkın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Isparta’nın bir zaferi olarak da kullanıma sunulacağını duyurdu.

Belediyenin tüm ekipleriyle birlikte cumartesi günü olmasına karşın çalışmalarını aralıksız sürdürdüğüne değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, park ile ilgili tüm ağaçlandırmaların geçen yıldan dikildiğini ve ağaç miktarının binin üzerinde olduğunu aktardı.

Parkın bir oksijen deposu haline geldiğini ve parkta geniş meydanların, küçük ve yetişkin çocuklar için oyun alanları ve kaykay pistlerinin de bulunduğunu söyleyen Günaydın, çalışmalarda artık son aşamaya gelindiğini ifade etti.

Bu haber 614 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...