Vali Oğuz’dan Jandarma Komutanlığına veda

3 Ağustos 2013 11:15

Vali Memduh Oğuz, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek göreve yeni başlayan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Cömert’e başarılar dilerken, Ramazan Bayramı sonrasında aktif valilik görevini bırakacağı içinde Kahraman Mehmetçiğe arzı vedada bulundu.

Askeri Tören Mangasıyla karşılanan Vali Memduh Oğuz, şeref defterini imzaladıktan sonra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Cömert ile bir süre sohbet etti.

Isparta’nın güvenli ve huzurlu bir şehir il olduğunu belirten Vali Oğuz; “Bugün İsmail Cömert Albayımıza hoş geldiniz ziyaretinde bulunuyorum. Isparta emniyet ve asayiş bakımından son derece huzurlu bir vilayet, bu huzur ortamı jandarma teşkilatının başarılı hizmeti sayesinde olmaktadır. İsmail Albayımız döneminde bu huzur ve güven ortamının artarak devam edeceğine inanıyorum.

Aynı zamanda bu ziyaret bir arzı veda ziyaretidir. Bildiğiniz gibi Ramazan Bayramı sonrasında emekli olacağım, bu münasebetle kahraman jandarma mensuplarına, Kahraman Mehmetçiğe şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Devraldığı yeni görevde hizmet çıtasını daha yukarılara çekeceğini belirten Jandarma Albay İsmail Cömert ise, Vali Oğuz’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek; “Sayın Valim sizlerin direktifleriyle görevi inşallah daha iyi yerlere getireceğiz. Sizin yol göstermelerinizle il jandarma teşkilatı olarak aynı şevk ve azimle göreve devam edeceğiz.

Bizleri onurlandırdığınız için tekrar şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temenniler sona erdi.

              

Bu haber 1045 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...