“Bize adaletsizlik teklif etmediler”

31 Temmuz 2013 16:06

Vali Memduh Oğuz emekliliğine az bir süre kala ziyaret ettiği AK Parti İl Başkanlığında önemli mesajlar verdi. Oğuz, İktidar partisi temsilcilerinin hiçbir zaman kendisine adaletsizlik teklif etmediğini söyledi.

Ramazan Bayramı sonrasında emekliliğe ayrılacak olan Vali Memduh Oğuz AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İl Başkanı Nuri Uzaktaş’ın karşıladığı Oğuz, iktidar partisine teşekkür ederek “Adil Vali’lik yaptıysam bunda AK Parti İl Teşkilatının ve milletvekillerinin katkısı büyüktür. Çünkü onlar iktidar partisi milletvekilleri olarak benden hiçbir konuda adaletsizlik teklif etmediler” dedi.

İDARENİN İŞLEYİŞİNE MÜDAHALE ETMEDİLER

Öte yandan daha önce ziyaret ettiği CHP ve MHP’de şahsı adına adaletli ve objektif olduğunu belirttiklerini ifade eden Oğuz, “AK Parti’ye de şükran borcum var. İktidar partisi olarak idarenin işleyişine müdahale etmediler. İl Başkanımız olgun bir kişilik. Üst seviyede yönetim anlayışı ile görevlerini gerçekleştiriyorlar. Biz yıllar öncede valilik yaptığımız dönemlerde çok sıkıntılar yaşadık. Bugünkü ziyaret samimi ve devlet adına bir teşekkür ziyaretidir. Adil Valilik yaptıysam Ak Parti İl Teşkilatı’nın ve Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel’in katkısı büyüktür. Bize hiç bir konuda adaletsizlik teklif etmediler. Hassas davrandılar” diye konuştu.

HUZURA, MUTLULUĞA İHTİYACI OLAN BİR ŞEHİRİZ

Diğer taraftan Isparta’nın huzura ve mutluluğa ihtiyacı olan bir şehir olduğunu dile getiren AK Parti İl Başkanı Uzaktaş, “Sizde göreviniz boyunca katkı sağladınız. Siyasi partiler toplumun realistleridir. Siz 3 yıl boyunca toplumu birleştirici ve bütünleyici faaliyetlerde bulundunuz. Ispartamızı yurt dışında en iyi şekilde temsil ettiniz. Bizde Ispartalı olarak sizlere şükranlarımızı sunarız” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 617 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...