Türk Ocaklarından Vali Oğuz’a Ziyaret

31 Temmuz 2013 15:43

Türk Ocakları Isparta Şube Başkanı Dr. Levent Başyiğit ve yönetim kurulu üyeleri Vali Memduh Oğuz’a veda ziyaretinde bulundular.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Türk Ocakları Isparta Şube Başkanı Levent Başyiğit, Vali Oğuz’un görev yaptığı süre zarfında Isparta’ya yaptığı hizmet ve Türk Ocakları ile sıcak ilişkiler içinde olmasından dolayı teşekkür etti.

Türk Ocakları olarak yaptıkları faaliyetlere Vali Oğuz’un her zaman destek verdiğini belirten Başyiğit, Vali Oğuz’a emeklilik hayatında da sağlık ve esenlikler diledi.

Kendisine yapılan ziyaretten memnun olduğunu ifade eden Vali Memduh Oğuz ise, ise kendisinin de Türk Ocaklarının bir mensubu olduğunu belirterek, Türk Ocaklarının toplumsal kaynaşma birlik ve beraberlikte öncülük ettiğini söyledi.

 Vali Oğuz; “Sizlerle 3 yıla yakın işbirliği, dayanışma ve arkadaşlık içerisinde bulunduk. Türk Ocakları büyük bir ailedir ve bizde bu ailenin fertlerinden biriyiz. Toplumsal dayanışma, birlik ve beraberlik konusunda sizler çok güzel faaliyetlerde bulundunuz. Vilayetinde zaten birinci görevi toplumsal huzuru, mal ve can güvenliğini sağlamaktır. Bunda sizin çok büyük katkınız oldu. Bu işbirliği ve dayanışma için bende size çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona ererken, Vali Oğuz konuklarına Isparta Türküleri CD’si ve İlim Şehri Isparta kitabını hediye eti.

            

Bu haber 637 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...