Gökkubbe’de çevre düzenlemesi başladı

27 Temmuz 2013 13:21

Isparta Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesi ISBAŞ Fabrikası arkasında bulunan 50 bin metrekarelik alanda yaptırılan Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre Merkezi ve Kapalı Pazaryeri ile Katlı Otopark Projesi kapsamında alanda çevre düzenlemesi başlatıldı. 9 bin metrekaresi100 metreçapında tek açıklıkta fuar alanı ve 3 katlı toplam 9 bin metrekarelik alanda yapılan katlı otopark yapımı çalışmaları son hızla devam ediyor.

Bir yandan inşaat çalışmaları süren alanda diğer taraftan da belediye tarafından çevre düzenlemesine başlandı. Alanın 30 Ağustos 2013 tarihine yetiştirilmesi için alanda hummalı bir çalışma sürdürülüyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgiler alan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ciddi bir çalışma gerçekleştirdiklerini söylerken, çevre düzenlemesi çalışmalarının belediyenin güçlü araçlarıyla yaptıklarını ifade etti. Çalışmaların iftar saatlerine kadar devam ettiğini, günde 4-4,5 saat fazla çalışıldığını dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kapasitesi yüksek bir çalışma gerçekleştirildiğini anlattı. Başkan Günaydın, “Gökkubbe’mizi 30 Ağustos’a yetiştirme çabası içerisindeyiz. Bununla ilgili olarak hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Bununla ilgili olarak bende yarım gün belediyede, yarım günde şantiyelerde yapılan çalışmaları yerinde inceliyorum. Gökkbubbe bittiği zaman geleceğin yapısı haline gelecek” dedi.

Bu haber 1057 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...