ITSO’dan Vali Oğuz’a ziyaret

24 Temmuz 2013 15:57

Isparta Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen yönetimiyle birlikte Vali Memduh Oğuz’u makamında ziyaret etti.

Vali Memduh Oğuz’un seçimlerden sonra kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu belirten ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, hem iadeyi ziyarette bulunmak hem de Isparta’ya vermiş olduğu değerli hizmetler için teşekkür etmek amacıyla Vali Oğuz’u ziyaret ettiklerini söyledi.

Vali Oğuz’dan Isparta’yla ilgili çok önemli şeyler öğrendiklerini ifade eden Başkan Başdeğirmen, “Sayın Valim bizlere öncülük ettiniz, destek verdiniz arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Bundan sonrada sizlerden önemli konularda istifade edeceğiz inşallah.

Isparta’ya sonradan gelmenize rağmen şehrimizle ilgili konularda sizden çok önemli şeyler öğrendik. İlim şehriyle alakalı ve memleketimizin manevi değerleriyle alakalı yapmış olduğunuz çalışmalar Isparta adına çok önemli. Siz bu çalışmalarınızla bizlere Isparta’yla ilgili çok önemli değerleri gösterdiniz ve hatırlattınız. Bu değerlerimizi bize bugüne kadar gösteren, hatırlatan hiç kimse olmadı” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Memduh Oğuz ise, ITSO’nun Isparta için çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek bütün birikimiyle birlikte yanlarında olduğunu söyledi.

ITSO yönetiminin seçildikleri günden beri bir birlik ve beraberlik havası getirdiklerini belirten Vali Oğuz; “Sizin birlik ve beraberlik mesajınız kamuoyu tarafından çok güzel alındı ve topluma bir ivme kazandırdı. Ben bütün birikimimle sizlerle birlikteyim, herhangi bir karşılık beklemeden yanınızdayım.     Beraberce inşallah çok güzel şeyler yapılacak.

Ankara ziyaretiniz Isparta’ya çok güzel bir hava getirdi, siyasi düşünce ayrımı olmadan bütün Ispartalılar bir araya geldi ve Isparta’nın sesi duyuruldu” dedi.

Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

            

Bu haber 620 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...