Oto Galericiler Sitesi asfalta kavuşuyor

23 Temmuz 2013 15:24

Kısa bir süre sonra açılışı yapılacak olan ve içerisinde 56 dükkânı barındıran Oto Galericiler Alışveriş Merkezi’nde asfaltlama çalışması başlatıldı. Antalya Yolu üzerinde Yusuf Ziya Günaydın’ın 1999 yılındaki ilk Belediye Başkanlığı döneminde projelendirilen ve yapımı ikinci kez belediye başkanı seçildiği 2009 yılında başlayan Oto Galericiler Alışveriş Merkezi sıcak asfaltına kavuşuyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğü’nce başlatılan çalışmalar kapsamında 56 dükkânın bulunduğu Oto Galericiler Sitesi’nin yollarında öncelikle zemin sıkıştırması yapıldı. Ardından belediye ekipleri sitede dayanıklı asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Oto Galericiler Sitesi’nin bu günlere gelmesindeki süreci anlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 1999 yılında ilk belediye başkanlığı döneminde böyle bir yer yapılması için Belediye olarak alanı imara aldıklarını yine mevcut alanla birlikte yan tarafının da alındığını ifade etti. Başkan Günaydın, 1. Bölge olarak 56 dükkânın yapımının tamamlandığını ve bugünde asfaltının gerçekleştirildiğini anlatarak, çalışmaların başta oto galerici esnafı olmak üzere Ispartalılara hayırlı olmasını diledi.

 

Bu haber 988 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...