Mustafa Yıldız, İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığını açıkladı

16 Temmuz 2013 15:32

CHP İl Yönetim Kurulu ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldız, görevinden istifa ederek, 2014 yerel seçimleri için Merkez İlçe İl Genel Meclis üyeliği aday adaylığını açıkladı.

CHP, 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerde aday adaylarını yavaş yavaş kamuoyuna göstermeye başladı. Eski SDÜ Rektörü M. Lütfü Çakmakçı’nın Belediye Başkan aday adaylığının açıklamasının ardından şimdi de CHP İl Yönetim Kurulu ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldız, görevinden istifa ederek Merkez İlçe İl Genel Meclis üyeliği aday adaylığını açıkladı. CHP İl binasında düzenlenen basın toplantısıyla aday adaylığını açıklayan Yıldız, bir Ispartalı olarak siyasi hayatının farklı dönemlerinde CHP’de görev aldığını bildirdi. Aday adaylığı başvurusunu merkez ilçe başkanlığına sunduğunu dile getiren Yıldız, “Bugüne kadar birlikte çalıştığımız tüm il ve ilçe yöneticisi arkadaşlarıma teşekkür eder, aday adaylığı sürecindeki çalışmalarımızda da, aynı birliktelik ve uyum içinde çalışmaya devam edeceğimi belirtmek isterim.

MUTLU BİR GELECEK İÇİN SÖZ VERİYORUM

Adaylığımın kesinleşmesi ve İl Genel Meclisi üyeliğine seçilmem durumunda; çözüme yönelik, saygılı ve yapıcı bir üslup ile Isparta’nın sorunları ile ilgileneceğime ve partili, partisiz bütün Ispartalılara daha mutlu bir gelecek sağlamak adına hizmet edeceğime söz veriyorum. CHP ve Isparta siyasi hayatı açısından hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

MUSTAFA YILDIZ KİMDİR?

1959 yılında Eğirdir ilçesi Aksu-Yakaafşar köyünde doğan Mustafa Yıldız, ilk ve orta öğrenimini Yakaafşar köyünde tamamladı. Lise yıllarında Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları’nda görev alan Yıldız, 1978 yılında Isparta ŞAİK Lisesi’nden mezun oldu. Isparta ili merkezinde esnaflık yapmaya başlayan Yıldız, 2000 yılından itibaren iki dönem CHP il yönetiminde görev aldı. Mustafa Yıldız, 2010 yılında emekli olduktan sonra 2012 yılında tekrar CHP il yönetimine seçildi. Aynı zamanda CHP’yi temsilen Isparta Kent Konseyi Yürütme Kurulu’na seçilen Yıldız, bu görevine görevime halen devam ediyor. Mustafa Yıldız, evli ve 3 çocuk babası.

 

 

Bu haber 941 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...