Isparta’nın prestij projesi şekilleniyor

10 Temmuz 2013 18:33

ITSO, ITB, BAKA, TKDK temsilcilerinin katılımıyla Ekonomi Kampusu Projesi ile ilgili ilk toplantı yapıldı. Projeyle ITSO, BAKA, ITB, TKDK, TSE Hizmet Merkezi, KOSGEB Sinerji Odağı, Türk Patent Enstitüsü Temsilciliği ve Kredi Garanti Fonu A.Ş. Temsilciliği gibi ekonomimize hizmet eden birimlerin tek bir çatı altında toplanması amaçlanıyor.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta ekonomisine yön veren kuruluşları tek bir çatı altında toplayacak olan Ekonomi Kampusu Projesi için ITB, BAKA ve TKDK temsilcileriyle bir araya geldi. Bu projedeki amaçlarının; Hizmet binalarını ortak bir kampus haline getirerek Ispartalı vatandaşların bütün işlerini aynı anda yapmasını sağlamak olduğunu belirten Başdeğirmen, “Proje Ispartalı mimarların, mühendislerin, müteahhitlerin katkıları ve satıcılardan temin edilen malzemelerle yapılacak” dedi.

ISPARTA’NIN PRESTİJ PROJESİ

ITB Başkanı Ahmet Adar da Ekonomi Kampusu’nun Isparta için önemli bir proje olduğunu söyledi.  Adar, “Büyük illere gittiğimizde girişlere prestij binalar yapılıyor. Biz iddialı bir proje yapıp görkemli bir bina yapılmasını ve bu bina içinde yer almak istiyoruz” dedi.

İŞBİRLİĞİ GÜÇBİRLİĞİNİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ OLACAK

TKDK İl Koordinatörü Ramazan Çelebi de “Isparta’da yatırımların desteklenmesine önem veriyorum ama çalışma ortamının da rahat olması çok önemli. Bu bina işbirliği ve güçbirliğimizin de en güzel yansıması olacak” diye konuştu.

            

Bu haber 699 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...