Sohbette buluştular

9 Temmuz 2013 18:32

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ile CHP İl Başkanı Vedat Şenol, geçtiğimiz gün gece bir dürümcüde buluşarak gündeme ilişkin sohbet etti. İbicioğlu’nun siyasi parti temsilcileriyle iyi ilişkiler içinde olduğunu belirten Şenol, “Siyasi düşüncesi mutlaka vardır. Rektörümüz ailesinin kökünün CHP’li olduğunu söyledi. Ama AKP iktidarı ile de iyi ilişkiler içerisinde” dedi.

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, önceki gün gece geç saatlerde Kafeler Caddesi’nde bulunan ve CHP İl Başkanı Vedat Şenol’un işletmesinin karşısında bulunan dürümcüye uğradı. İbicioğlu’nu karşıda gören Şenol, yanına giderek kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

PARTİLERLE İYİ İLİŞKİ İÇİNDE

İbicioğlu’yla gerçekleştirdiği sohbet sonrası bir dostluğun oluştuğunu ifade eden Şenol, “Kendisi hoşsohbet bir insan. Bana ‘herkese eşit mesafedeyim herkesle görüşürüm’ dedi. Kendisine ‘AKP Kongresinde ders vermişsiniz CHP’ye çağırsam gelir misiniz?’ dedim. Kendisi gelebileceğini iletti. Sanki şahsi dostluk gibi bir şey oluştu. İyi bir ortamda sohbet ettik. Diyaloglarımız samimiydi.

KENDİNİ ELEŞTİRDİM KÖTÜ BİR AMACININ OLMADIĞINI SÖYLEDİ

Çeşitli icraatlarını eleştirmiştim. Bazı şeylerin yanlış anlaşılmaya müsait olduğunu söyledi. Kötü amaçlı bir şey yapmadığını ve TED Koleji’ne karşı olmadığını söyledi” dedi.

SİYASİ DÜŞÜNCESİ OLABİLİR

Öte yandan siyasetten de konuştuklarını belirten Şenol, “Siyasi düşüncesi mutlaka vardır. Rektörümüz ailesinin kökünün CHP’li olduğunu söyledi. Ama tabi AKP iktidarı ile de iyi ilişkiler içerisinde. Bu gayet doğaldır. Partileri dışlamaktansa iyi ilişkilerle kurumun işini yürütmek daha doğru olur” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 645 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...