Çiftçi ziyaretleri devam ediyor

8 Temmuz 2013 17:20

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cenk Şölen; Çobanisa ve Büyükhacılar köyleri ile Kuleönü kasabasındaki hayvancılık işletmelerine ziyaretlerde bulunduklarını bildirdi.

Şölen açıklamasında; “Isparta Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvancılık işletmelerine ziyaretleri devam ediyor. Bu ziyaretler vasıtası ile yetiştiricilerimizin problemleri dinlenmekte ve İl Müdürlüğümüzce çözülebilecek olan sorunlar çözüldüğü gibi diğer sorunların çözümü içinde İl Müdürlüğümüz gereken çalışmaları yapmaktadır.

Bu çalışmalar kapsamında Çobanisa ve Büyükhacılar köyleri ile Kuleönü kasabasında ki Bayram Uysal, Şevket Altın, Adem Akkaş, Bekir Altıntaş ve Zekeriya Yavuz'a ait Küçükbaş hayvan işletmeleri İl Müdürlüğümüz teknik personeli tarafından ziyaret edilmiştir. Bu ziyaretlerde yetiştiricilerimizin sorunları tek tek tespit edilerek çözümlenmesi konusunda gereken çalışmalar başlatılmıştır. Ayrıca yetiştiricilerimize hayvan bakım, besleme ve devlet desteklemeleri gibi konularda teknik destek aktarımında bulunulmuştur.

Hayvancılık işletmelerine ziyaretler tüm ilçe, köy ve kasabalarını da kapsayacak şekilde düzenli olarak devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Bu haber 640 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...