“Seçimin tek galibi var; ISPARTA”

5 Temmuz 2013 18:07

ITSO seçimlerinde aday olan işadamı İsmail Rüştü Çelik ve ekibi, başkan Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Samimi diyalogların yaşandığı ziyarette Başdeğirmen ve Çelik Isparta’nın menfaatine olan tüm konularda birlik, beraberlik mesajları verdi.

İşadamı Çelik, ITSO Başkanı Başdeğirmen’in son günlerdeki çalışmalarından övgüyle söz ederek, “Isparta’nın birlik beraberliğe ihtiyacı vardı, Sayın Başkan bunu başardı” dedi. Başdeğirmen ise “Bu seçimlerin tek galiba var; Isparta. Sizlerin burada olması Isparta’nın kazandığının en büyük göstergesi. Bundan sonraki çalışmalarımızı hep birlikte yapacağız” diye konuştu.

GÜZEL GÜNLER ISPARTA’YI BEKLİYOR

Demokratik bir seçim mücadelesi verildiğini ve son yılların seviyesi en yüksek seçim döneminin yaşandığını belirten Çelik, “Sayın Başkanın önderliğinde Isparta’nın sivil toplum kuruluşları ve siyasileri bir araya gelip Ankara’ya güzel bir çıkarma yaptılar. Bu çıkarmanın meyvelerini önümüzdeki süreç içerisinde göreceğiz. Isparta’nın bu şekilde birlik ve beraberliğe ihtiyacı vardı” dedi.

BİRBİRİMİZLE KUCAKLAŞIP, EL ELE TUTUŞALIM

Öte yandan Ağustos ayından itibaren yeni bir teşvik programının geldiğini hatırlatan Çelik, “Yeni bütçe görüşmeleri başladığında illerin de problemleri ve beklentileri yeniden gündeme oturuyor. Bu konuda da Sayın Başdeğirmen ve ekibinin ilin menfaati için aynı başarıyı göstereceklerinden kuşkumuz yok. 2013-2014 Yatırım Programına Dereboğazı Yolu’nun alınması söz konusu. Bu konuda da Sayın Başkan aynı ekibi toplayıp tekrar Ankara’ya çıkarma yapılabilirse çok iyi olur.  Kaldı ki bu konuda Sayın Başkanın vizyonu itibariyle bunu yapabileceğine inancımız tamdır. Bu ekipleri toplayıp, siyaset arenası ve bürokrasiyi harekete geçirebilirsek Isparta çok önemli şeyler kazanır. Bunu da yapacağından eminiz Isparta’nın bu birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bunu en güzel şekilde sizlerin yapacağından tereddüdümüz yok. Bu birlik ve beraberlik içerisinde Isparta’nın da makûs talihinin yenilmesi hiç de uzak bir düşünce değil. Yeter ki birbirimizle kucaklaşıp, el ele tutuşalım. Isparta’nın ihtiyaç duyduğu konu da son 10 yıldır 15 yıldır budur. Geçtiğimiz günlerde bunu ortaya koydunuz bunun devamını yapabilirsek güzel günler Isparta’yı bekliyor. Bizim üzerimize ne düşüyorsa her zaman hazır olduğumuzu belirtmek isteriz” diye konuştu.

KAZANAN ISPARTA OLDU

ITSO Başkanı Başdeğirmen de, projelerimizi paylaşabilecek durumda olduklarını ifade ederek “Isparta’nın sorunlarını Ankara’da aktarabilecek duruma geldik. Bu gücümüzü hep birlikte kullanacağız. Ağustos ayından itibaren teşvik kanunu tekrar gündeme gelecek. Biz Ankara’ya gittiğimizde Dereboğazı, hızlı tren, akredite laboratuarı konularını görüştük, bunları takip edeceğiz.  Bundan sonraki çalışmalarımızda da hep beraber gideceğiz.

Sizlerin vakıf olduğu konular var o konularda sizlerden istifade etmek istiyoruz. Özellikle enerji konusunda projeleriniz var, farklı fikirleriniz var, bizde katkı sağlamaya her zaman hazırız. Bu konularla alakalı ilimizin menfaati için hep beraber istişareli şekilde başarıya ulaşmak istiyoruz. Her şey Ispartamız için. Hep birlikte Isparta ekonomimizi canlandırabilir, kısır çekişmelerden ayrıştırabilirsek faydalı oluruz. Amacımız memlekete hizmet. Biz bütün bu çalışmaları hizmet için yapıyorsak Muaffak olmak zorundayız” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 592 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...