Kamil Koç sizi dinleyecek

5 Temmuz 2013 18:04

‘Yol Arkadaşım’ sloganıyla yola çıkan Kamil Koç,  Türkiye geneline yaygınlaştırdığı Yolcu İlişkileri Birimi’ni Isparta’da da açtı. Otogarda hizmet vermeye başlayan birim sayesinde, yolculardan gelen şikâyet, öneri gibi konuların tek elde toplanması, anında çözüm ile müşteriye geri dönüş yapılmasını hedefleniyor.

87 yıllık geçmişi olan Kamil Koç Otobüsleri, yeni dönemde misafirlerini dinleyecek. Bu kapsamda Türkiye’nin birçok noktasında açılan Yolcu İlişkileri Birimi önceki gün Isparta’da da açıldı. Açılışa Yolcu İlişkileri Birimi Yöneticisi Erhan Güler, Kamil Koç Otobüsleri İç Anadolu Ankara Otogar Müdürü Mehmet Türkyılmaz, Kamil Koç Otobüsleri Isparta Acente İşletmecileri Kazım Erdoğan, Yasin Yıldız, Yolcu İlişkileri Birimi Isparta Görevlisi Zehra Başsoy ile çevre il ve ilçelerden Kamil Koç Otobüsleri yetkilileri katıldı. Açılışa ilgi oldukça yoğundu.

 ŞİKÂYET, ÖNERİLER DİNLENECEK ANINDA ÇÖZÜLECEK

Kamil Koç’un Otogar’daki acentesinde hizmet vermeye başlayan birim, yolculardan gelen şikâyet, öneri ve buna benzer konuların tek elde toplanması, anında çözülmesi ve müşteriye geri dönüş yapılmasını hedefliyor. Bu kapsamda  ‘Yol Arkadaşım’ sloganıyla yola çıkan Kamil Koç, misafirleriyle iletişimi daha da güçlendirmek amacıyla yolcu birimlerinin sayısını gün geçtikçe artırıyor. Birimin olacağı yerler şu şekilde:  Eskişehir, Ayvalık, Edremit, Susurluk Kamil Koç tesisleri, Çorum, Fethiye, Bozüyük tesisleri, Afyon, Isparta, Konya, Antalya, Bodrum, Marmaris, Kuşadası, Zonguldak, Bartın, Trabzon ve Samsun.

AMAÇ; MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ÜST SEVİYEDE TUTMAK

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Yolcu İlişkileri Birim Yöneticisi Erhan Güler, Kamil Koç’un merkezi yönetimine sahada destek vermeyi ve oluşacak sorunlara anında çözüm üretmeyi planlayan birimin firmanın yolcu ilişkileri birimi olarak kaliteli hizmetin devamını sağlamayı hedeflediğini bildirdi. Güler,  Kamil Koç’un müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmak ve korumak için çalıştığını belirtti.

ÇOK ÖNEMLİ BİR İŞLEVİ YERİNE GETİRECEK

Erhan Güler, “1926 yılında başladığımız yolculuğumuzun ardından yolcu ilişkileri birimi adı altında açtığımız bu birimde Türkiye genelinden Isparta’ya gelen yolcularımızın şikâyet ve önerilerini dinleyeceğiz. Onları çözüme kavuşturma noktasında elimizden geleni hizmeti vereceğiz. Bu birim çok önemli bir işlevi yerine getirecek. Bu birimin açılmasına büyük destek veren genel müdürlerimizi, yeni birimimizin yöneticileri, iş ortağımız Kazım Erdoğan ve Yasin yıldız’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR BELGESİ VE PLAKETİ

Konuşmanın ardından Kamil Koç’un renkleri mavi, beyazdan oluşan kurdeleler kesilerek yeni birim hizmete açıldı. Açılış sonra birimin açılması konusunda büyük gayretler sarf eden Yasin Yıldız’a teşekkür belgesi verilirken, Kamil Koç Otobüsleri Isparta Acente İşletmecileri Kazım Erdoğan’a da bir plaket takdim edildi.

 

Bu haber 2724 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...