“Bu nasıl vekil?”

2 Temmuz 2013 18:48

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, AKP Milletvekili Recep Özel’in sürekli uluorta konuştuğunu ve vekillik görevini yapmaktansa kolaycı hareketlere kaçtığını söyledi. Şenol, “İnsanlara hakaret etme yetkisini nereden buluyor?” dedi.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, AKP Milletvekili Recep Özel’in hem kendisi hem de milletvekili Ali Haydar Öner hakkında yaptığı söylemleri değerlendirdi. Özel’in “Ali Haydar beyin yeni eşini gezdirmekten Isparta’ya gelemediğini” ifade ettiğini belirten Şenol, “Bu ahlak dışı söylem bir ili temsil etmesi gereken seçilmiş bir milletvekiline yakışıyor mu? Siyaseti belden aşağı söylemlerle yapan bu milletvekili hiç utanmıyor mu? Yakın çevresi ve ailesinden hiç kimse uyarmıyor mu? İnsanlara hakaret etme yetkisini nereden buluyor? Recep Özel’in kendisine bir an evvel çeki düzen vermesi gerekir. Siyaset üslubu ne yazık ki budur ve vekil mecliste ve Isparta’ya gelişinde de aynı tavrı sergilemektedir. Benim hakkımda söylediklerine ne demeli? Ben ve örgütüm akil adamları protesto eylemine ve gezi parkı destek eylemine katılıp sokağa çıkmışım, hak aramışım. Sayın Özel herhalde nerede yaşadığını unutmuş! Recep bey tıpkı Başbakanı gibi bu tür gösterilerden çok rahatsız olmalı ki, bu tür eylemleri yapanlara terörist muamelesi yapmaktadır” dedi.

YALAN HABERLER ORTAYA ATIYOR

Öte yandan Milletvekili Özel’in kendisi hakkında görevden alınacağı, ya da istifa ettirileceği yönünde iddialarda bulunmasına da sert tepki gösteren Şenol, “Aslı astarı olmayan, kulaktan duyduğu dedikoduları gerçekmiş gibi kamuoyuna açıklaması büyük yanlış. Bu vekil uluorta böyle şeyleri sürekli konuşuyor, vekillik görevini yapmaktansa bu tür kolaycı hareketler yapıyor. Ne istifa etmem ne de görevden alınmam söz konusu. CHP’nin Isparta’da yükselen bir değer olması, ciddi bir rakip olarak görülmesi sonucu sayın vekil yalan haberleri ortaya atmaktadır” diye konuştu.

 

Bu haber 639 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...