Altınbaşak’ın davetlisi olarak geldiler

29 Haziran 2013 13:08

Amerika’nın Colorado eyaletinden Isparta’ya gelen Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları’nın davetlisi öğrenciler ve öğretmenler büyük bir coşku ile karşılandı.

Isparta’ya ilk defa gelen Lotus School For Excellence okulu öğrencileri, Özel Altınbaşak Eğitim Kurumlarının rehberliğinde merkezde ve ilçelerde bulunan tarihi ve turistik yerleri dolaştılar. Camilere ve doğal güzelliklere mest olan ABD’li öğrenciler, ülkelerinden Isparta’ya gelirken böylesine güzel bir yer olduğunu düşünmediklerini, insanlarını farklı bulacaklarını ifade ettiler. Ardından bölgedeki eğitim gönüllülerini, hatırı sayılır esnafları ve halkı dolaşan misafirler, insanları çok sevdiklerini, çok sıcak kanlı, samimi ve yardımsever misafirperver olduklarını, bu durumdan dolayı da çok memnun olduklarını söylediler. Isparta’nın doğal su kaynaklarını, mağaralarını da dolaşan Lotuslu öğrenciler, böylesine güzel doğal zenginliklere sahip olan bölgenin cennet olduğunu dile getirdiler. Oldukça gezilerden keyif alan Amerikalı misafirler, öğretmenleriyle birlikte çevre illeri de gezmeyi ihmal etmediler. Antalya, Konya gibi daha birçok güzel illerimizi dolaşan öğrenciler, Türkiye’yi çok sevdiklerini, bundan sonra hep gelmek istediklerini belirttiler.

Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları’nın ön ayak olduğu bu organizasyon ve misafirperverliklerinden dolayı öğretmenleri ve Amerikalı öğrencileri çok mutlu olduklarını, bu mutluğu yaşatan okulumuza minnet duyduklarını söyleyip, teşekkürde bulundular.

Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları Genel Müdürü Vahit Çiftci: Öğretmenlerin ve öğrencilerin bizleri, okulumuzu ve Isparta’mızı ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduklarını, iki ülke diyalogu açısından önümüzdeki senelerde de böylesine güzel bir öğrenci ve öğretmen grubuyla tekrar güzel ülkemiz Türkiye’ye, Isparta’mıza beklediklerini ifade ettiler.

 

 

Bu haber 653 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...