Ispartaspor yeni sezon maçlarını Eğirdir’de yapacak

21 Haziran 2013 18:05

Ispartaspor Başkanı Şevket Savlu, “Eğirdir Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’in samimi davranışları bizi Eğirdir’e bağladı. Yeni sezon maçlarımızı Eğirdir’de yapmayı planlıyoruz.”

Ispartaspor Başkanı Şevket Savlu, Teknik Direktör Recep Çelik ile birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Ispartaspor Başkanı Şevket Savlu, Bal Ligi'inde yeşil pembeli ekibin her türlü faaliyetlerinin Eğirdir’de olacağını söyledi. 

Daha önce Eğirdir’de Ispartaspor gecesi düzenleyen Şevket Savlu, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in “Sahalarımız ücretsiz olarak herkese açıktır. Biz sporu ve sporcuyu  fazlasıyla seviyoruz” sözünü hatırlatıp bu sebepten dolayı Eğirdir’e ayrı bir bağlılıklarının olduğunu söyledi. Şevket Savlu, “Amatör ligde şampiyonluğa oynarken Eğirdir Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral bize sıcak ve samimi davranışlar sergiledi. Belediye’ye ait sahaların ücretsiz olarak bütün spor kulüplerine açık olduğunu anlattı. Sağolsun Başkanımız biz ne zaman antrenman yapmak istediysek Eğirdir Belediyesi’nin sahalarının kapılarını bize sonuna kadar açtı. Eğirdir’de kamp yaptığımız sürece sahaları istediğimizde ücretsiz olarak kullandık. Sahaların bakımı da çok güzel. Ispartaspor olarak Eğirdir’i ve Belediye Başkanımız Özmeral’i çok seviyoruz. Yaptığımız nezaket ziyaretimizde Başkanımız saha sözünü yeniledi. Biz de Ispartaspor olarak sözümüz söz diyoruz. Bal Liginde yapacağımız maçlar için öncelikle Eğirdir’i düşünüyoruz. Eğirdir’de kalabilmek için bazı eksikliklerimizi giderdiğimizde bu sözümüzü yerine getirmeyi planlıyoruz. ” dedi.

Ispartaspor Başkanı Savlu ve Teknik Direktörü Recep Çelik’in ziyaretinden oldukça memnun kalan Başkan Özmeral, “Sizlerin ziyareti bizi mutlu etti. Eğirdir Belediyesi olarak bütün takımlara sahalarımız sonuna kadar açıktır. Biz sporu ve sporcuları çocuğundan, gencine ve yaşlısına varıncaya kadar gerçekten fazlasıyla seviyoruz, destekliyoruz. Kamp için Eğirdir’e gelen takımlarımız Belediyemizin sahalarından ücretsiz faydalanabilir. Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmeye hak kazandınız. Sizleri tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Maçlarınızı Eğirdir’de yapmanız bizi mutlu eder, sevindirir. Bu faaliyetlerden halkımız da istifade edecektir.” dedi.

 

 

Bu haber 1375 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...