Türk Halk Müziği Topluluğu ilk konserini yarın verecek

17 Haziran 2013 19:13

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü hizmet binasında çalışmalarını sürdüren Türk Halk Müziği Topluluğu ve Türk Halk Oyunları Topluluğu çalışmalarının ilk meyvesini vermek üzere ilk konserine davet ediyor.

Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, konsere tüm Isparta halkını davet etti.

Kılıç; “İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz Türk Halk Müziği Topluluğu, 15 yaş üstü, kadın ve erkek üyelerden oluşturulan 40 kişilik grubuyla ilk konserini sizlerle paylaşacaklardır. Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi müzik öğretmenlerinden Deniz Yıldız'ın şefliğinde oluşturulan topluluk, îl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde 03 Ocak 2013 tarihinde çalışmalarına başlamıştır. Çalışmalarını İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü hizmet binasında sürdüren topluluk, bu çalışmalarının ilk meyvesini vermek üzere 18 Haziran 2013 tarihinde saat20.30'da SDÜ Prof. Dr. M. Lütfi Çakmakçı Kültür Merkezinde bir konser düzenleyecektir. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Halk Müziği Topluluğumun konserine Isparta’da yaşayan musiki severler, sanat müziğine gönül verenler davetlidir.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz, her yaştan, kadın ve erkek üyelerden oluşturulan Türk Halk Oyunları Topluluğu 65 kişilik grubuyla ilk gösterisini sizlerle paylaşacaklardır. Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Eğitmeni Emrah AKAR tarafından eğitilen topluluk, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde 03 Aralık 2012 tarihinde çalışmalarına başlamıştır. Çalışmalarını İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü hizmet binasında sürdüren topluluk, çalışmalarının ilk meyvesini vermek üzere 18 Haziran 2013 tarihinde saat20.30'da SDÜ Prof. Dr. M. Lütfi Çakmakçı Kültür Merkezinde bir gösteri düzenleyecektir.

Tüm halkımız davetlidir” dedi.

 

Bu haber 668 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...