Minyatür ve Tezhip Sergisi beğeni topladı

12 Haziran 2013 18:45

Eğirdir Belediyesi tarafından tertiplenen Suğgur Kars’ın eserlerini sergilediği Minyatür ve Tezhip Sergisi büyük beğeni topluyor.

Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Kurmay Başkanı Kurmay Albay Ceyhan Karagöz, Suğgur Kars’ın eserlerinin bulunduğu sergiyi Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile birlikte gezdi. Sergideki eserlerin çok güzel olduğunu belirten Karagöz, başta sanatçı Suğgur Kars olmak üzere Eğirdir’de böyle bir serginin açılmasından dolayı da Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür etti.

Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Kurmay Başkanı Kurmay Albay Ceyhan Karagöz, sergiyi gezerken, sanatçı Suğgur Kars da yaptığı eserlerin ne anlamlara geldiğini tek tek anlattı.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Kurmay Başkanı Kurmay Albay Ceyhan Karagöz’e sergiye teşriflerinden dolayı teşekkür etti.

Eğirdir’de ilk defa bu kadar ciddi bir serginin açıldığını belirten vatandaşlar, sergide Eğirdir’i anlatan bir eserin bulunmasından dolayı da mutlu olduklarını ifade ettiler. 

Bu haber 1273 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...