4 yıldır ilk defa tüm maddeler komisyona havale edildi

10 Haziran 2013 18:48

Belediye Meclisi Haziran Ayı son toplantısında bir ilk yaşandı. Gündemde bulunan 5 madde hiç görüşülmeden gelecek ayki meclis gündemine alındı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın duruma espriyle karışık tepki gösterirken bir de AKP’li Meclis Üyelerini festival etkinliklerine davet etti.

Belediye Meclisi Haziran ayı son toplantısı dün Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın Başkanlığında gerçekleştirildi. Gündemdeki 5 madde gelecek aya ertelenirken Başkan Günaydın festival programıyla ilgili yaşanan olumsuzluklara rağmen başarılı bir iş çıkardıklarını ifade etti.

YENİ İMAR YASASI KARARLARIMIZI ETKİLEYECEK

Gündemde bulunan imar planı tadilatlarının görüşülmesi yapılan itirazların görüşülmesi maddelerinin Yeni İmar Yasası doğrultusunda kararı etkileyecek olmasından dolayı gelecek aya ertelendi. Bunun dışındaki diğer maddeler de ertelenince Başkan Günaydın ‘’4 yıldır ilk defa tüm maddeler komisyonlara havale edildi’’ dedi. 

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATMAK İSTEMEDİK

Öte yandan sanatçılar Hadise ve Emel Sayın’ın Gezi Parkı eylemleri dolayısıyla Isparta’da düzenleyecekleri konserleri iptal etmelerinden sonra zor duruma düştüklerini ancak bu durumdan başarıyla çıktıklarını belirten Başkan Günaydın ‘’Biz de halkımızı hayal kırıklığına uğratmamak için başka değerli sanatçılarımızı Isparta’ya davet ettik. Konserler stadyumda olacaktı ancak Kaymakkapı Meydanında yapmaya karar verdik. AKP’li ve diğer Meclis üyelerimizi özellikle etkinliğe davet ediyorum. Açacağımız bayrağı omuzlamalarını istiyorum’’ diye konuştu. ,

GELMEMELERİ İSABET OLDU PARAMIZ BOŞA GİTMEDİ

Diğer taraftan AKP’li Meclis Üyeleri de ‘’Sanatçıların gelmemesi isabet oldu. Paramız boşa gitmemiş oldu’’ yorumunda bulundu.

ALACAKLARA KARŞILIK MÜLK ALINMASI KONUSU GELECEK AYA ERTELENDİ

Bu arada gündemin en önemli maddelerinden biri olan Kadıahmetoğulları A.Ş’nin belediyeye olan borçlarından dolayı ITKM’den alacaklarına karşılık mülk alınması konusu da gelecek ay düzenlenecek meclis gündemine ertelendi.

Bu haber 674 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...