THK’dan 43 öğrenciye sertifika

7 Haziran 2013 16:36

Türk Hava Kurumu Isparta Şubesi tarafından,  Endüstri Meslek Lisesi'nde açılan Model Uçak Başlangıç Kursunu bitiren 43 öğrenciye sertifikaları verildi.

Sertifika dağıtımı törenine, THK Isparta Şube Başkanı M. Zafer Çağlar, Okul Müdürü Yılmaz Telli,  Havacılık Kulübü Rehber Öğretmenleri Emin Arslan, Uğur Evcim, Yakup Öylek ve öğrenciler katıldı.

Törende ilk olarak konuşan Okul Müdürü Yılmaz Telli, Türk Hava Kurumu’nun desteğiyle açılan kursun büyük ilgi gördüğünü belirterek, desteklerinden dolayı THK Şube Başkanı Çağlar’a teşekkür etti. Daha sonra konuşan THK Şube Başkanı Çağlar, içinde bulunulan

yılın Türk Hava Kurumu’nun kuruluşunun 88. yıldönümü olduğunu hatırlatarak, " böyle bir törende bulunmak beni ziyadesiyle memnun etti. THK'nın amacı, ülke gençliğine havacılığı sevdirmektir. Bu amaç doğrultusunda, gençlerimiz  için  okullarda Model Uçak Kursları açarak,  eğitim veriyoruz.  Ayrıca okullardaki havacılık kurslarına ücretsiz malzeme yardımında bulunuyoruz. THK olarak bugüne kadar bin 900'e yakın sertifika verdik.

Bugün de 43 öğrenciye sertifikalarını takdim edeceğiz. Ayrıca okulları kapanmasından sonra, 17 ve 24 Haziran'da vatandaşların katılabileceği yeni model uçak kursları açacağız’ diye

konuştu. Konuşmalardan sonra kursu başarıyla bitiren öğrencilere sertifikaları

THK Başkanı Çağlar,  okul müdürü Telli ve öğretmenler tarafından verildi.

Bu haber 615 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...