Isparta’ya Çağrı Merkezi kurulacak

3 Haziran 2013 19:38

Türk Telekom Genel Müdürü Tahsin Yılmaz ve beraberindeki 30 kişilik üst düzey yönetici dün Isparta’ya gelerek rutin toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantıdan Isparta için önemli bir kazanç elde edildi. Vali Memduh Oğuz, Isparta’ya çağrı merkezi kurulması için talepte bulunduklarını ve Yılmaz’ın da buna sıcak baktığını bildirdi.

Türk Telekom Genel Müdürü Tahsin Yılmaz başta olmak üzere üst düzey 30 yönetici dün Isparta’da önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Vali Memduh Oğuz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen de katıldı.

ÇAĞRI MERKEZİ KURULMASI İÇİN TALEBİMİZ OLDU

Normalde Genel Müdürlük düzeyinde gerçekleştirilen ve ilk kez Isparta’da yapılan toplantının ilimiz için bir kazanç olduğunu belirten Vali Memduh Oğuz, “Türk Telekom Genel Müdürümüz Tahsin Yılmaz ile birlikteydik. Kendisi önemli bir konumda. Isparta’nın bu konuda talebi var. Hep beraber arkadaşlarımızla çağrı merkezi olsun Isparta’da istedik. Olursa en az 400-500 kişi iş sahibi olacak. Türk Telekom çalışanlarının ekonomik durumu da iyi. Böyle bir toplantımız oldu. Çağrı merkezi kurulursa hayra vesile olur. Ayrıca Türk Telekom’un Genel Müdür ve en üst seviyede genel müdür yardımcıları, danışmanlarıyla toplantı yapması Isparta için ayrı bir kazanç. Kendilerine İlim şehri Isparta’yı anlattık. Güzel bir sohbetti” dedi.

YILMAZ SICAK BAKTI

Öte yandan edinilen bilgilere göre Türk Telekom Genel Müdürü Tahsin Yılmaz’ın Isparta’nın çağrı merkezi talebine olumlu baktığı öğrenildi. Çağrı merkezinin en geç önümüzdeki yıl Isparta’ya kazandırılacağı da gelen bilgiler arasında.

 

Bu haber 1429 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...