Sanayi sitesinde geniş çaplı çalışma

3 Haziran 2013 19:22

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa sürdürdüğü altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 154 Cadde’de stabilize serilmesinin ardından orta refüjün genişletme çalışmaları devam ediyor. Bir bölümünün asfaltı geçen hafta dökülerek trafiğe açılan 153 Cadde’nin ikinci etabında ise Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce yağmur suyu çalışmaları başta olmak üzere altyapı eksiklikleri gideriliyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 153 Cadde’deki çok önemli sorunları çözdüklerini dile getirdi. Cadde üzerinde yaklaşık bir km’lik bir bölümde yağmur suyu ana hattının bulunmadığını ve bunun da çalışmasının tamamlanarak yağmur suyu ızgaralarının döşenmesine devam edildiğini aktaran Günaydın, “Yağmur suyu hattının yanı sıra yolun altındaki tüm sorunları gideriyoruz” şeklinde konuştu.

153 Cadde’de, 113 Cadde’deki gibi zeminde beton bulunduğunu ve bunun da kaldırıldığını dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Şehrimizdeki kırmız kodu tutturmak için bunu kırmamız gerekiyordu. Altyapı tamamlandıktan sonra caddemizde stabilize çalışması ile birlikte dayanıklı asfalt çalışmalarını yapacağız. Burada da 60 yıllık bir çalışma gerçekleştiriyoruz. 153 Caddemizde de yüksekte kalan kaldırımların düzenlemesini yapacağız ve şehrin kırmızı koduna uygun hale getireceğiz. 20-25 yıldan buyana yapılmamış bir hizmeti şu anda sanayi sitemizde geniş çaplı olarak gerçekleştiriyoruz. Bugün hafta sonu olmasına karşın hepimiz ayaktayız ve tüm ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Gece-gündüz, hafta sonu demeden çalışarak bu işlerin altından kalkıyoruz. Bu çalışmaları gerçekleştiren tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum, kendilerini tebrik ediyorum. Bu caddemizde gelecek nesillerimize şimdiden hayırlı olsun” görüşlerinde bulundu.

 

 

Bu haber 633 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...