Altınbaşak’tan ‘Bilim ve Proje Şenliği’

3 Haziran 2013 19:12

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan İlkokulu ve Ortaokulu’nun birlikte organize ettiği,  “Bilim ve Proje Şenliği” 2012-2013 eğitim ve öğretim döneminin sonuna damgasını vurdu. İki binin üzerinde katılımcının ziyaret ettiği organizasyonda, öğrenciler birbirinden iddialı projeleri ve gerçekleştirdikleri etkinlikler ile anne-babalarına unutulmaz bir gün yaşattılar.

Bu yıl 3.ncü’sü düzenlenen şenlikte Altınbaşak’lı öğrenciler ve velileri günün anlam ve önemine yakışır bir etkinliğin tadını çıkardılar. Bilim ve proje şenliğinde öğrenciler yıl boyunca titizlikle hazırladıkları çalışmaları, katılımcıların beğenisine sunarken, organizasyonda velilere yönelik yapılan kermes ve ikramlar, öğrencilerin dans gösterileri ile eğlenceli ve bol ödüllü yarışmalar, kalabalık bir topluluk olmasına rağmen öğrencilere ve velilere eğlendirici bir gün yaşattı.

Altınbaşak bilim ve proje şenliği koordinatörü ve okul müdür yardımcısı Şükrü Ak, olağanüstü bir katılımcı ile gerçekleşen şenlikte, yıl boyunca yapılan planlı ve programlı çalışmanın ve kazanımların bu şekilde velilere sunulması ve onların takdirini kazanması bizim açımızdan son derece önemli bir gelişmedir, dedi. Etkinlikte emeği geçen tüm öğrencilere ve öğretmen arkadaşlarına teşekkür etti.

Altınbaşak Bedri Ayhan İlkokulu ve Ortaokulu müdürü Ömer Doğan, başarılı çalışmaları kendine ilke edinen değerli bir kurumun ortaya koyduğu çalışmaların takdire şayan olmasında öğretmen arkadaşlarının ve fedakâr velilerinin rolünün fazla olduğunu belirtti. Bu anlamda bilim ve proje şenliğinin gerçek sahipleri olan sevgili öğrencilerimizi de başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum, dedi.

 

 

Bu haber 709 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...