TED Isparta Koleji 10. Bilim Şenliği

1 Haziran 2013 13:22

30 Mayıs Perşembe günü Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Yıldırım’ın da katıldığı programda TED Isparta Koleji 10.Bilim Şenliği’ni kutladı.

Bilim Şenliği programında açılış konuşmasını yapan TED Isparta Koleji Genel Koordinatörü ve Lise Müdürü Hayrettin Bilge: “Bilim ve teknoloji çağımızda gelişmenin en önemli unsurlarından biridir. Bilime ve teknolojiye uzak kalan ülkeler gelişemezler. Çağa ayak uydurabilmemiz ve ülkemizi daha iyi seviyelere yükseltebilmemiz için bilime ve teknolojiye önem vermeliyiz ve katkıda bulunmalıyız.” diyerek bilime ve teknolojiye verdiği önemi vurgularken hemen ardından kürsüye çıkan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Yıldırım: “Çocuklarımız bizim ülkemizin geleceğidir. Onları bilime ve teknoloji yakın,  bilim ve teknolojiyi anlayan, çağa ayak uyduran nesiller olarak yetiştirmeliyiz ki ülkemiz gelişsin. Ben inanıyorum ki çocuklarımız ileride ülkemiz için bilim alanında çok önemli gelişmelere katkıda bulunacaktır.”  dedi.

Hemen ardından TED Isparta Koleji Fen ve Teknoloji Öğretmenleri Fikret Şimşek ve Neslihan Gönül organizasyonunda ortaokul projeleri sergisi ve kimya deneyleri;  TED Isparta Koleji Özel Lisesi Coğrafya Öğretmeni Mahmut Danişment, Kimya Öğretmeni Bahadır Alabaş, Biyoloji Öğretmeni Hilal Çulcu organizasyonunda ise lise projeleri sergisi gezilmiş, okulumuz Fizik Öğretmeni Gökhan Ergon organizasyonunda robot gösterileri izlendi ve gökyüzü incelemesi yapıldı. 

Bu haber 1448 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...