Cemal Kaptan’dan Günaydın’a teşekkür

1 Haziran 2013 13:11

Bisikleti ile üç yıldır il il gezerek zararlı alışkanlık ve madde bağımlılığı ile savaşan Cemal Azmi Başkaptan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür etti. Başkaptan gelecek neslin sigara, zararlı maddeler ve internet bağımlılığından kurtarmak için bisikleti ile şehir şehir geziyor. Yeşilay Derneği’nin sponsorluğunda turlarına devam eden Başkaptan dün Isparta’ya geldi. Geç saatlerde Isparta’ya girmesi kendisine sorun oldu. Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve İl Genel Meclisi yöneticileri kendisine barınabileceği bir yer olmadığını dile getirdiler. Gece konaklayacağı bir yer bulamayan Başkaptan çareyi belediye’de aradı. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehir dışından gelen misafiri hemen kabul ederek misafirperverliğini bir kez daha kanıtladı.

Bugün kendisiyle görüştüğümüz Cemal Azmi Başkaptan, “üç yıldır bisikletimle Türkiye yollarındayım. Amacım gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumak ve spora teşvik etmektir. Bu vesile ile de Isparta’ya uğradım. Uğradığım her vilayette valilik ve belediye makamlarını ziyaret ederim.

Dün akşam Isparta’ya geç bir vakitte geldim. Konaklamak için yer aradım. Ancak yer bulamayınca Gençlik Sopr İl Müdürlüğünü ve il Özel idaresini aradım. Ancak bürokrasiyi geçemedim. Bu vesile ile Isparta Belediyesine geldim. Belediyemize teşekkür ediyorum. Beni misafir ettiler” dedi.

 

Bu haber 743 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...