Gazilerimiz Çanakkale’de

30 Mayıs 2013 16:19

Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubesi üyeleri, Isparta Belediyesi’nin katkılarıyla Çanakkale’ye gitti. Sabah saatlerinde Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla tahsis edilen bir otobüsle Çanakkale’ye yola çıkan muharip gaziler, Başkan Günaydın’a yardımlarından ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Isparta Belediyesi önünden sabah saatlerinde hareket eden muharip gaziler, Çanakkale’ye gitmenin mutluluğunu yaşadılar. Muharip Gaziler Derneği Isparta Şube Başkanı Ahmet Yaşar Ayyıldız, “Senelerdir özlemini çektiğimiz Çanakkale Şehitliği gezimizi bugün gerçekleştiriyoruz. Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve ekibine bu fırsatı tanıdıkları için çok teşekkür ediyoruz, çok mutluyuz” dedi.

Yine Çanakkale ruhundan bahseden ve bu duyguları kendilerine yaşatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür eden gaziler, “Bu fırsatı tanıdığı için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Ne Mutlu Türküm Diyene diyemeyenler muhakkak ki Çanakkale’yi ve tarihimizi görmemiş, bilmemiş insanlardır. Orada akan kanları, metrekareye düşen mermileri tarihimizi bilen insanlar Ne Mutlu Türküm Diyene diyen insanlardır. Ülkemizde yaşayan herkesin Çanakkale’yi görmesini, tarihimizi bilmesini, anlamasını istiyorum” şeklinde konuştular.

Gazi Hasan Hisarardınlı da ‘Çanakkale geçilmez’ diyerek başladığı konuşmasını “Bu memleketin bu güzel insanlarına bu ülkeyi kazandıran Çanakkale’yi görmek hepimizi yürekten duygulandırdı. Bu duyguyu bize yaşatan sevgili Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’a sevgi ve saygılarımızı sunuyor, onu ayakta alkışlıyoruz, çok teşekkür ediyoruz” diye sürdürdü.

 

Bu haber 671 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...