Ş.Karaağaç’lı Serdar Kaya’dan imza günü

28 Mayıs 2013 19:12

Şarkikaraağaçlı yazar Serdar Kaya “Ölüm Ne Renk”adlı kitabı için imza günü düzenledi.

Yoğun bir katılımın gözlendiği imza gününde yazar memnuniyetini belirtirken MHP İl Başkanı İsa Yalçında ve teşkilatı yazarı standında ziyaret ederek kitap imzalattı.

 Kuyucak Ortaokulu Müdürlüğü görevini yürüten İ.Serdar Kaya’nın ilk kitabı “Ölüm Ne Renk”adlı kitabı bir süre önce okuyucuların beğenisine sunuldu.

Yazar Serdar Kaya kitabının tanıtımını” Bu kitap uykusuz gecelerde uykumuz gelsin diye okuyabileceğimiz bir kitap değil, tam tersi okunduğunda uykular kaçacak. Ölüm, hakikatiyle tanınınca dünya gözümüzde küçülecek hiç hesaba katmadığımız ahiret başka bir anlam kazanacak.”diye yaparak büyük merak ve ilgi uyandırmıştı.

 GERÇEK KAHRAMANLAR

Gerçek Kahramanlar çizgi romanlar serisi yapımcısı ve senaristi Suat Turgut Isparta’ya geldi.

Yalvaç ilçesinde çocuklar ve ailelere yönelik bir de konferans veren Turgut Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz ilede biraraya gelerek romanları hakkında bilgi verdi.Çapraz oldukça ilgisini çeken romanlar için “OLDUKÇA YERİNDE VE GÜZELÇALIŞMALAR.Çocuklarımıza gerçek tarih bilinci kazandırmak ,gerçek kahramanlarımızı tanıtmak ,onları ailesini ,vatanını ,milletini seven özgüven sahibi bireyler haline getirmek hepimizin vazifesi.Suat Beyi de bu anlamlı çalışmaları ile bulunduğu katkılardan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Suat Turgut ise bu ziyaretten çok memnun olduğunu “Köklerinden beslenmeyen ağacın dalları da olmaz. . Hayatımıza yön veren algılarımızı, sebeplerimizi doğru şekillendirmek için, hem milli, hem evrensel değerleri öne çıkaralım.Ben deÜlkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz Beyi milli ve manevi değerlerimize göstermiş olduğu duyarlılığından ve hassasiyetlerinden dolayı kutluyorum” dedi.

Bu haber 1157 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...