“Aldığımız oyların hakkını vereceğiz”

25 Mayıs 2013 11:36

CHP İl, Merkez İlçe ve Kadın Kolları tam kadro görevine yeni seçilen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. CHP İl Başkanı Vedat Şenol, genel mutabakatla seçilen kişilerin sorumluluğunun çok büyük olduğunu belirterek “Isparta demokrasi sınavında başarılı bir İl olduğunu bir kez daha kanıtladı” dedi. Başdeğirmen ise sorumluğunun büyük olduğunu bildiğini ve 4 yıl boyunca aldıkları oyların hakkını vereceklerini belirtti.

CHP İl Yönetimi, Merkez İlçe Yönetimi ve Kadın Kolları Yönetimi dün ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti. Böyle bir sonucu toplumun beklediğini belirten CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Isparta’yı kucaklayan bir sonucun çıkması bizleri oldukça mutlu etti. Ancak genel mutabakatla seçilen kişilerin sorumluluğu çok büyüktür. Ayrıca Isparta demokrasi sınavında başarılı bir İl olduğunu bir kez daha kanıtladı, tüm kesimin desteği çok önemliydi” dedi.

GERÇEK MANADA ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ

Öte yandan sorumluğunun büyük olduğunun farkında olduğunu ve zaten bu sorumluluğu kabul ettiği için gerçek manada elini taşın altına sokmak için bu göreve talip olduklarını açıklayan Başdeğirmen ise “Göreve gelir gelmez hemen çalışmalara başladık. İlk olarak uçağımızı istiyorduk ve yetkililere ‘Bize bunu sağlayın’ dedik. Uçağın gelmesinin yetmeyeceğini Isparta’da en azından bir gece kalmasını da ilettik.

İNSANIMIZ SOMURTKAN, KAVGACI KİMSELERİ İSTEMİYOR

Bunun yanında artık insanlarımız bilinçli ve ne istediklerini biliyorlar. Eskiden bize sadece Isparta için bir şeyler yapın diyorlardı. Şimdi ise konu ne ise onu yapın diyorlar. Hepsini kayda alıyoruz. Pozitif enerjimizi herkese yansıtmaya çalışıyoruz. Bunu yapmazsak mümkün değil başarı sağlayamayız. Artık insanımız somurtkan, kavgacı kimseleri istemiyor.

CHP BİZE GÖNÜLDEN DESTEK VERDİ

Kadın kolları ekibini de burada görüyorum. Yönetimimizde 90 kadar kadın girişimcimiz var. Ama bunun sadece 10’u etkili. Ama şu da bir gerçek ilk defa komitelerimizde kadın başkanlarımız var. 7 bayanımız bu görevi yürütüyor. CHP seçimlerden önce bize olan desteğini açıkça belli etmişlerdi. Bundan mutlu olmuştuk. Ancak seçim öncesi verilen bu desteği bazı kesimler yanlış yorumlamıştı. Ama bu gönülden gelen bir destekti. Bize siyasi destek asıl seçimden sonra yani bugün gerekiyor. Verilen oyların hakkını vereceğiz” şeklinde konuştu.

Bu haber 647 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...