Yabancı öğrenciler Başkan Günaydın’ı ziyaret etti

25 Mayıs 2013 11:32

Isparta Gazi Sosyal Bilimler Lisesi’nin hazırladığı ‘Kültürlerimize Sahip Çıkalım, Birbirimizin Kültürlerinden İstifade Edelim’ Comenius Projesi kapsamında 5 ülkeden 30 öğrenci ve öğretmen Isparta’ya geldi. Isparta’nın kültürel, doğal ve tarihini inceleyen gurup, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı da makamında ziyaret etti.

Romanya, İspanya, Fransa, Litvanya ve Polonya’dan, şehre gelen öğrenci ve öğretmenler Isparta Gazi Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Lokman Kaplan ve Proje Koordinatörü İngilizce Öğretmeni Salih Çatal eşliğinde Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günyadın’ı ziyaret ederek, şehir ile ilgili bilgiler aldı. Okul Müdürü Lokman Kaplan, proje ile ilgili olarak bilgiler verirken, “Sayenizde Isparta’mız çok güzelleşiyor. Belediye Başkanı misafirlerimiz için çok önemli ve bu kapsamda da sizleri ziyaret ediyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Konu olarak projenin çok güzel olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da, proje ile Isparta’nın tanıtımının, kültürel ve sosyal özelliklerinin tanıtılmasının kendisini memnun ettiğini aktardı. Proje ile karşılıklı olarak değerli görüşlerin ortaya çıktığını, ülkeler arasındaki dostluğun arttığını dile getiren Başkan Günaydın, “Hayat daha hoş, daha güzel olur” temennisinde bulunarak, tüm misafirlere ‘hoş geldiniz’  dedi.

Görüşmede ayrıca öğrenci ve öğretmenler şehir ile ilgili olarak Başkan Günaydın’a sorular yönelttiler. Günaydın’da belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında davetlilere bilgiler verdi. Başkan Günaydın ayrıca misafirlerine ziyaret anısına birer de hediye takdim etti.

 

 

Bu haber 774 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...