“Devlet milletin fikirlerini önemsiyor”

21 Mayıs 2013 17:25

Akil İnsanlar Akdeniz Heyeti sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yapacakları görüşmeden önce Vali Memduh Oğuz'u ziyaret etti. Burada konuşan Heyet Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Biz buraya konuşmaya değil dinlemeye geldik. Devlet milletin fikirlerini önemsiyor. Bizde milletimizin fikirlerini dinliyoruz” dedi.

Akil İnsanlar Heyeti İslamköy ziyaretinin ardından Valiliğe gelerek Vali Memduh Oğuz ve Isparta’nın önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Vali Memduh Oğuz, heyete Isparta gülünü anlattı. Heyet için masa özellikle güllerle donatıldı.

DİNLEMEYE GELDİK

Öte yandan Isparta’ya konuşmaya değil, dinleyeme geldiklerini belirten Akil İnsanlar Heyeti Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Devlet milletin fikirlerini önemsiyor. Bizde milletimizin fikirlerini dinliyoruz” dedi. Kadir İnanır ise, hayatında daha önce gül dolu bir masaya oturmadığını ifade ederek “Güllerin şehrinde güllerin içinde olmaktan mutluyum” dedi.

Gül Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ve SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu da katıldı.

Kısa süren ziyaretin ardından Akil İnsanlar Barida Hotels'e geçerek sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Bu haber 671 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...