Birlik beraberlik çok önemli

18 Mayıs 2013 14:45

Türk Ocakları Isparta Şube Başkanı Op. Dr. Levent Başyiğit ve yönetim kurulu üyeleri Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirten Başyiğit, Türk Ocakları’nın 100 yıllık misyonu ile Türk Milleti’ne ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ilgilendiren meselelerde faydalı çalışmalar yapmaya gayret gösterdiğini belirtti.

Isparta Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede konuşan Türk Ocakları Şube Başkanı Op. Dr. Levent Başyiğit, Başkan Günaydın’ın şehre yaptığı çalışmalara şahit olduklarını ve çalışmaları dikkatle izlediklerini belirtti. Başyiğit, “Döneminiz hayırlısıyla biter, tekrar aday olursanız da hayırlısıyla seçilirsiniz. Başarılarınızın devamını dileriz” dedi.

Türk Ocakları’nın derin bir tarihe sahip kurum olduğunu aktaran Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, ocağın çok sayıda etkinliklerine katıldığını hatırlatarak, “Isparta’nın ve Türkiye’nin bu alandaki çalışmalara bugünlerde daha çok ihtiyacı vardır. Birlik ve beraberlik çok önemli. Ülkemizde birlik-beraberlik sağlayacağız derken yanlış sistemler uygulanıyor. Türk Ocakları asıl aydınlatacak kuruluşlar arasındadır. Yönetiminizi kutluyor ve ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyarette konuşan Türk Ocakları 2.Başkanı Recep Çetin de, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın çalışmalarından memnun olduklarını, çalışmalar arasında yer alan ağaçlandırma faaliyetlerinin devam etmesi temennisinde bulundu.

 

Bu haber 618 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...