Eğirdir’li bayanlar kanser taramasından geçirildi

13 Mayıs 2013 17:26

Eğirdir İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Eğirdir Belediyesi iş birliği içerisinde (KETEM) Kanser Erken Teşhis ve Eğitim Merkezi’nde kadınlara yönelik kanser taraması hizmetleri hızla devam ediyor.

Eğirdir Belediyesi vasıtalarıyla ücretsiz gidiş gelişleri temin edilen, kanser taramasına katılan kadınların gün geçtikçe arttığını belirten İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Nazif Aydın, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e konuyu benimsemesinden ve karşılıksız destekleri ile işbirliği içerisinde olmasından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Dr. Nazif Aydın, “Belediye Başkanımız sağ olsun her zaman bizim yanımızda oluyor ve desteklerini hiçbir zaman esirgemiyor. İlçemizdeki kadınların kanser taramasına katılması konusunda bizimle işbirliği içerisinde olan Belediye Başkanımız, geçtiğimiz ay yaptığımız tarama için gerekli destekleri fazlasıyla verdi. Bu ay da aynı şekilde taramalarımız devam edecek. Eğirdir’den geçen ay 70 kadın Isparta’daki KETEM’e götürülerek kanser taramasından geçirildi. Aynı şekilde mayıs ayı içerisinde de taramalar devam edecek. Katılımın yoğun olması bizleri mutlu ettiği gibi, Belediye Başkanımızın destekleri de taramaya katılanları fazlasıyla memnun ediyor. Onların teşekkürlerini de burada Başkanımıza iletiyorum. Başkanımızı seviyoruz ve kucaklıyoruz. Allah ondan razı olsun.” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Bizler, halkımız adına vazifelerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Her yaptığımız iş ve hizmetler halkımızın adına yapılmaktadır. Faydalı olabildiysek ne mutlu. Ben de İlçe Sağlık Müdürümüze işbirliği içerisinde çalışma yaptığından ve nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Bu haber 613 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...