ISMMMO’nun yeni başkanı; Zafer Büyüknohutçu

12 Mayıs 2013 19:55

Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimlerinde 122 oy alan Zafer Büyüknohutçu, odanın yeni başkanı oldu. Diğer aday Cihat Oğuzoğlu ise 95 oyda kaldı.

Isparta Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın Seçimli Olağan Genel Kurul toplantısı cumartesi ve pazar günleri gerçekleştirildi.

SDÜ Konukevi’nde kongreye; Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Defterdar Rahmi Turan, Bakkallar odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı, oda üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kongrede ilk olarak divan heyeti oluşturuldu. Divan başkalığına TÜRMOB Denetleme Kurulu Üyesi Mehmet Eren seçildi. Yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından başkan adayları kısa birer konuşma yaptı.

İlk konuşmayı yapan A. Cihat Oğuzoğlu, “Bütün meslektaşlarımıza eşit, tutarlı, eleştiriye açık ve katılımcı bir hizmet anlayışı ile yaklaşacağız. Değişen mevzuatlar karşısında bilgilerinin geliştirilmesi için çalışmalar yapacağız, takip eden değil, takip edilen bir web sitesi açacağız. TESMER şubesini aktif hale getirerek, meslektaşlarımızın sürekli eğitimini sağlayacağız. Mevzuat meclisleri kurarak bu meclislerin aktif çalışmalarını sağlayacağız. Oda komisyonlarını aktif hale getireceğiz. Üye kataloğu hazırlayacağız. Dayanışma meclisinin etkin çalışmasını sağlayacağız” dedi.

Zafer Büyüknohutçu ise, “Demokrasiye, İnsan haklarına ve hukukun üstünlüğüne sahip çıkacağız. Otak paydamızın ‘Muhasebe Mesleği’ olduğu bilinciyle din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin mesleğimizi ön plana çıkaracağız. Eğitimi vazgeçilmez bir amaç olarak benimseyeceğiz. Disiplinde adaleti sağlayacağız” diye konuştu.

Kongrenin ikinci günü olan Pazar günü ise muhasebeciler sandık başına giderek, yeni yönetimi belirledi.

Buna göre, Zafer Büyüknohutçu başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluşuyor;

Zafer BÜYÜKNOHUTÇU

Mukadder TUNÇ

Hüseyin KARACA

Cihat OĞUZOĞLU

Hüseyin ÖZDEMİR

Bu haber 1498 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...